Clik Aici!
alexandru grumazdavid soucieInternational

Cum și-a consumat ultimele momente avionul morții. „Imagini greu de privit”

Soucie susține că toți pasagerii au supraviețuit, cel mai probabil, exploziei și că au fost în viață până în momentul în care aeronava s-a lovit de sol.

„Sunt imagini greu de privit”, a declarat expertul în aviație David Soucie. „Explozia pe care o vedem în aer nu este a avionului propriu-zis, ci provine de la racheta care explodează în apropierea aeronavei și împrăștie schije în zonele critice ale acesteia, precum rezervoarele de combustibil și motorul”, a spus expertul.

De asemenea, el a mai spus că rămășițele avionului doborât nu s-au împrăștiat pe o suprafață mare, ceea ce indică faptul că acesta nu s-a dezintegrat în aer și că era relativ „întreg” atunci când s-a lovit de sol.

„În mod tragic, trebuie să recunoaștem că la bord erau oameni încă în viață când avionul s-a prăbușit”, a declarat Soucie.

„Schijele rezultate în urma exploziei rachetei antiaeriene ar fi putut penetra fuselajul și ucide câțiva pasageri, dar erau prea puține pentru a-i omorî pe toți. E greu să ne imaginăm prin ce au trecut pasagerii, după explozia rachetei”, a precizat Soucie.

Aceeași ipoteză a emis-o și generalul în rezervă Alexandru Grumaz, care a spus că „rachetele n-au lovit avionul, au explodat lângă avion și au împroșcat cu schije avionul, din cauza aceasta s-a întâmplat acea explozie, pentru că au lovit tot rezervorul cu combustibil”, potrivit digi24.ro

Hits: 12

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close