Clik Aici!
alexandra macesanucaracalcnacumpanasuEveniment

Cumpănașu contraatacă. Vrea monopol în cazul Caracal. Sesizare la CNA

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Alexandru Cumpănașu cere, nici mai mult, nici mai puțin, decât interzicerea difuzării de informații publice despre Alexandra Măceșanu, din dosarul Caracal, fără acordul său, al familiei sau al avocatului familiei.

Reamintim, însă, că dosarul în care este cercetat Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani, din Caracal, este cercetată și dispariția Luizei Melencu, adolescenta răpită în aprilie 2019, victimă a aceluiași suspect.

Iată ce solicită Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook:

„Observ o avalanșă de informații despre Alexandra și cazul ei în ultimele zile. Urmează procesul și atragem atenția familia (Teodora, Ioan, eu) și avocatul Moldovan tuturor să nu mai dea informații din dosar fără acordul prealabil al avocatului sau familiei. Este dreptul la apărare al familiei noastre și pentru vedetism ieftin al unora din afară presei nu dorim să ne fie afectat acest drept. Nu considerăm că este o greșeală a mass media care lucrează cu informații ci a celor care le furnizează. În acest sens părinții Alexandrei vor transmite astăzi către CNA o sesizare prin care se solicită protejarea minorei Alexandra Macesanu și difuzarea doar a informațiilor aprobate prealabil de către familie. Începe o nouă faza a procesului și dreptul nostru la apărare trebuie respectat de către toate părțile. Afectarea acestuia poate conduce la erori judiciare și prejudicierea măsurilor pe care le luăm și le vom propune care țin de o strategie nepublica la apărare și care aparține exclusiv familiei. Mulțumim tuturor pentru înțelegere!”

Hits: 6

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close