Clik Aici!
Fotbal

Cupa Mondială 2019 la fotbal feminin

Sferturi de finală
29 iulie
Italia – Olanda
Germania – Suedia

27 iulie
Norvegia – Anglia 0-3 VIDEO

28 iulie
Franța – SUA 1-2 VIDEO

Sărutul fotbalului. Suedeza Eriksson și daneza Harder s-au sărut după calificarea Suediei în ”sferturile” Cupei Mondiale din Franța. Suedia eliminase Danemarca în calificări

Optimi de finală
Norvegia – Australia 1-1, 4-1 lov. de dep
Anglia – Camerun 3-0
Franța – Brazilia 1-1, 2-1 după prelungiri
Germania – Nigeria 3-0
Italia – China 2-0
Olanda – Japonia 2-1
Suedia – Canada 1-0
Spania – SUA 1-2

Toate rezultatele, AICI.

Echipele Angliei şi Franţei au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale feminine de fotbal din Franţa, duminică, după meciuri cu desfăşurări diferite în optimi.

Anglia, una dintre favorite, a dispus de Camerun cu 3-0, la la Valenciennes, după mai multe decizii ale arbitrajului video (VAR). Camerunezele au protestat la deciziile arbitrului şi chiar au ameninţat cu retragerea de pe teren.

Pe o căldură de 33 de grade Celsius, Anglia a deschis scorul rapid, prin căpitanul Steph Houghton (15), l-a majorat prin Ellen White (45+4), al treilea gol fiind reuşit de Alex Greenwood (58). Primul gol a venit după o lovitură liberă indirectă de la 5 metri de poarta cameruneză. Al doilea a fost acordat după intervenţia VAR-ului, deşi iniţial fusese anulat, fapt care a provocat protestele jucătoarelor africane. Camerunul a marcat în repriza secundă prin Ajara Nchout, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid, în urma arbitrajului video (49).

În sferturile de finală, Anglia va juca, joi, la Le Havre, contra Norvegiei.

Franţa a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Brazilia, la Le Havre, cu scorul de 2-1, graţie unui gol reuşit de Amandine Henry (106).

Valerie Gauvin (52) a deschis scorul pentru gazde, într-un meci cu multe greşeli tehnice, dar Thaisa (63) a restabilit egalitatea, decizie ratificată de VAR, deşi iniţial golul nu fusese acordat.

”Les Bleues” au avut un gol anulat în min. 26, la Gauvin, după ce arbitrajul video a indicat faptul că franţuzoaica a lovit cu capul aflată deja în braţele portarului Barbara.

Franţuzoaicele au reuşit totuşi să demonstreze că sunt la înălţimea aşteptărilor şi îşi asumă statutul de favorite, dar în sferturi (vineri) vor înfrunta campioana mondială SUA sau SpaniaHits: 10

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close