Clik Aici!
Entertainment

Daniel Buzdugan, mărturisiri emoționante în prag de sărbători. „Scopul vieții mele este să aduc o clipă de bucurie milioanelor de oameni”

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio. S-a născut prematur, cu o greutate puțin peste un kilogram și a supraviețuit ca prin minune, datorită rugăciunilor mamei sale. În prag de sărbători, acesta a făcut mărturisiri emoționante.

„Scopul vieții mele este să aduc o clipă de bucurie milioanelor de oameni care mă ascultă, este o misiune tare faină.

În afară de a   rosti   frumosul   cuvânt «mulțumesc», Dumnezeu cred că mai vrea ca mulțumire din partea noastră și un pic de smerenie!”, a declarat Daniel Buzdugan pentru revista VIVA!

„Regrete nu am, pentru că am încercat întotdeauna să-mi rezolv lucrurile care îmi provocau neliniști. Una dintre metodele mele de a scăpa de pietrele de pe suflet este spovedania.

Este important să golim sufletul prin spovedanie. Imaginați-vă o clepsidră care are nevoie să răstoarne toată otrava, toate durerile, toate frustrările, tot nisipul care dăunează sufletului!

De fiecare dată după spovedanie am senzația că nu merg, că parcă plutesc”, a mai adăugat acesta pentru sursa citată. Daniel Buzdugan este căsătorit și are doi copii.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close