Clik Aici!
EntertainmentMonden

De cât timp nu se mai văzuseră Ioana Ghinghină și Alexandru Papadopol înainte de întâlnirea de la notar

Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au mers miercuri, 19 iunie 2019, la notar, pentru a divorța. Cei doi au format un cuplu timp de 12 ani și au împreună o fetiță pe nume Ruxi.

Într-un interviu pe care l-a acordat după întâlnirea de la notar, actrița a afirmat că fiica ei le-a cerut de mult părinților săi să se separe.

„Ruxi a ajuns să îmi zică demult: mama, divorţaţi că nu mai pot!”, a declarat Ioana Ginghină.

De asemenea, vedeta a mărturisit că până la întâlnirea de la notar nu se mai văzuse de două luni cu fostul ei partener de viață, Alexandru Papadopol.

„Nu ne mai văzusem de două luni…l-am mai întrebat ce mai face, ce filmează, l-am întrebat de doctor şi chiar a fost… eu zic că în timp lucrurile o să se rezolve şi o să scăpăm de tensiunea dintre noi…

Eu niciodată nu spun niciodată (n.r. împăcare). Familia, prietenii îmi sunt aproape. Nu mă vede pe mine nimeni plângând. Eu sunt bine, am un business, o carieră, sunt bine, sănătoasă. Motivele de a fi fericită sunt multe, nu am motive să stau să plâng”, a mai spus actrița, potrivit spynews.ro.


Citește și:

Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!

Citește mai multe despre Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină pe Libertatea.Hits: 15

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close