Delia și-a ales grupurile pentru următoarea etapă „X Factor”: „Aveți ceva aparte”

Vineri, pe 26 noiembrie, în cel de-al treilea Bootcamp „X Factor”, Delia a decis care sunt echipele cu care va merge mai departe în competiție. The Jazzy Jo Experience, Omajii și Raze de lună vor participa în următoarea etapă: Battle-urile „X Factor”.

A sosit rândul Deliei să facă triajul echipelor sale din Bootcamp. Cele treisprezece grupuri au urcat rând pe rând pe scena „X Factor” pentru a demonstra că merită unul dintre cele trei scaune pentru Battle-uri. Secret Society, ESpecial, Le Teste di Ozzak, Cristina și Mirela, Quartet Belcanto, Caesar și Sandy, Les Divas, Alme, Omajii, Leyla Salmean și Elie Hadad, Raze de lună, The Jazzy Jo Experience și The Jacks au fost echipele care urcat seara trecută pe scena X Factor.

Proaspăt formata trupă Omajii a obținut un scaun din partea juratei care a afirmat: „Au un coolness pe care eu îl vreau”.

https://www.youtube.com/watch?v=H1o5aB4_7ms

„Aveți ceva aparte”, le-a transmis Delia celor de la The Jazzy Jo Experience înainte să le dea un scaun și implicit un loc în Battle-uri.

https://www.youtube.com/watch?v=SOPzLYWTsLI

Ultimul scaun au fost ocupat de băieții de la Raze de lună, care au mărturisit că nu se așteptau să fie așa apreciați de către public. „Doamnelor și domnilor, acestea sunt grupurile”, a spus jurata când a prezentat noua formulă pentru etapa Battle-urilor.

https://www.youtube.com/watch?v=VpWIc1rl4FQ

„X Factor” continuă săptămâna viitoare Bootcamp-ul echipei lui Ștefan Bănică. Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei e mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana e mentorul grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro