Clik Aici!
Matei Dobrovienicusor danprimaria capitalei

Deputat PNL: „Nicușor Dan este cel mai bun candidat la Primăria Capitalei”

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirmă totodată, în aceeași postare, că încă patru ani cu Gabriela Firea în fruntea Primăriei Capitalei ar fi un „dezastru”.

„Nicușor Dan este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei, dintre cei care și-au anunțat intenția de a candida până acum din partea dreptei.

După o luptă de peste 10 ani cu mafia imobiliară, pentru salvarea spațiilor verzi și a clădirilor de patrimoniu, el se bucură, pe bună dreptate, de cea mai mare credibilitate în București. Ca și candidat independent, susținut de toate formațiunile politice declarate de dreapta, ar fi cel mai bine plasat s-o învingă pe Gabriela Firea, în cazul în care alegerile locale rămân într-un singur tur.

De ce? Deoarece cunoaște bine administrația publică, știe care sunt problemele Bucureștiului și are soluțiile corecte, are notorietatea și intenția de vot cea mai mare, este perseverent și iubește acest oraș.

Nu ne mai putem permite încă 4 ani cu Firea Faliment. Ar fi un dezastru pentru București!”, a scris Dobrovie pe Facebook.

Hits: 4

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close