Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Detalii noi din relația lui Brigitte și Florin Pastramă, după ce vedeta a anunțat că soțul ei e violent. “Toate cărțile s-au dat pe față”

Zilele trecute, Brigitte scotea la iveală amănunte incredibile despre familia soțului ei. Tot atunci, vedeta a anunțat că a luat o pauză și s-a despărțit de Florin Pastramă, pentru siguranța copiilor ei. Se pare că vedeta a revenit la sentimente mai bune și încearcă totuși să își salveze căsnicia.

Pentru a marca marea împăcare, Florin Pastramă și-a surprins soția cu un un buchet imes de flori.

“Am primit de la Florin un buchet cu 101 trandafiri”, a ținut bruneta să le împărtășească și fanilor. “Toate cărțile s-au dat pe față, o să mâncăm liniștiți și să sperăm că ne lasă și lumea în pace!”, a mai transmis Brigitte Pastramă.

Pe lângă buchetul de flori oferit, Florin Pastramă i-a transmis și soției sale un simplu “Te iubesc”.

“Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a spus Brigitte la Antena Stars zilele trecute.

“Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus Brigitte.

Hits: 2

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close