Clik Aici!
Stiri Romania

Deţinuţi Din Penitenciarul Botoşani, La Deschiderea Noului An şcolar

De
Dragoș Tănase,

Potrivit sursei citate, în anul şcolar 2019- 2020 s-au înscris la cursuri 60 de persoane private de libertate, dintre care 50 urmează cursurile primare şi gimnaziale, iar zece sunt înscrişi la cursurile liceale.

Cursurile sunt predate de cadrele didactice de la Şcoala Specială Sfântul Stelian din municipiul Botoşani, relatează Agerpres.

Ca şi în anii anteriori, activitatea de predare este asigurată de cadre didactice delegate din cadrul instituţiei de învăţământ şi vizează, în principal, materii precum matematica, limba şi literatura română, biologie, geografie-istorie, precum şi alte materii corespunzătoare curriculei şcolare stabilite la nivel naţional de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

Conform Legii 254/20013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, persoanele private de libertate care promovează un an şcolar beneficiază de 30 de zile considerate ca executate din pedeapsă.

Citeşte şi:

Înainte de începerea anului scolar, zeci de microbuze şcolare din Botoșani nu aveau ITP sau RCA valabile

Prima zi de școală la liceul din Craiova în care a învățat Luiza Melencu. Familia tinerei a participat la festivitatea de deschidere

Primarul Sectorului 5 le-a distribuit elevilor orare cu caricatura lui și o poezie motivațională: „Să te uiți în calendar / C-ai șanse s-ajungi primar”

Cum a agățat-o un fotbalist pe Ilinca Vandici. Mesajul simplu cu care a cucerit-o

GSP.RO

Cum a agățat-o un fotbalist pe Ilinca Vandici. Mesajul simplu cu care a cucerit-o


Horoscop, marți, 10 septembrie 2019. Probleme mari pentru mai multe zodii. Cine scapă

HOROSCOP

Horoscop, marți, 10 septembrie 2019. Probleme mari pentru mai multe zodii. Cine scapă

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 13

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close