Dezvăluirile făcute de Victor Slav după aproape trei ani de relație cu Selina: „Încerc să fiu cât mai discret, ea nu e persoană publică”

Victor Slav apare săptămânal în emisiunea „Bravo, ai stil Celebrities”, de la Kanal D, unde e coprezentator. Dincolo de carieră, acesta trăiește o poveste de dragoste de aproximativ trei ani de zile cu Selina. Despre relația lui de iubire a făcut dezvăluiri acum, a spus cum decurge totul.

În vârstă de 41 de ani, Victor Slav e împlinit pe plan profesional. Încă activează în televiziune, dar e și om de afaceri. Acesta deține un restaurant în centrul Bucureștiului. În ceea ce privește viața personală, Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, dar au divorțat. Au împreună o fetiță, pe Sofia Natalia. Prezentatorul și-a refăcut viața, dar nu a mai ajuns în fața altarului. El are acum o relație cu Selina. Din culisele poveștii sale de iubire a făcut acum mărturisiri.

„Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani și jumătate, însa încerc, pe cât se poate, să fiu cât mai discret în această privință, cu atât mai mult cu cât ea nu este persoană publică și nici nu își dorește acest lucru. Suntem doi oameni normali care se iubesc și împart și părțile bune și mai puțin bune, pentru că din asta face parte viață și așa cunoști omul de lângă tine, mai ales în perioadele dificile pe care le traversăm.”, a spus el pentru libertateapentrufemei.ro.

victor-slav-si-selina-3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Întrebat dacă își mai dorește copii, el a spus: „Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar dacă Dumnezeu va decide asta, de ce nu!? Las viața să-și urmeze cursul ei firesc, asta însemnă să mergi mai departe. Nu mă gândesc la aceste lucruri, în special, dar nu le exclud”.

Ce afaceri are Victor Slav

În cadrul aceluiași interviu, Victor Slav a vorbit despre afacerile pe care le deține. E proprietar de restaurant și deține și un magazin online de parfumuri. „Televiziunea este și va rămâne o parte din mine, îmi place foarte mult acest lucru. Nu am mai fost în postura de prezentator al unei emisiuni de mai bine de un an.

Însă, pe lângă aceasta, dețin și un restaurant în zona Decebal, care îmi ocupă mare parte timp, și am dezvoltat și un site de parfumuri, dar și multe alte idei pe care le voi pune în practică. Și, bineînțeles, în timpul liber ies cu fetița mea, cu prietenii, atâta vreme cât mai am timp și pentru ei.”, a mai declarat Victor Slav pentru Libertatea pentru femei.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro