Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Dezvăluirile lui Daniel Buzdugan după 17 ani de căsnicie. „I-am explicat că noi, bărbații, n-avem nevoie de bătaie la cap”

Daniel Buzdugan și soția lui sunt căsătoriți de 17 ani și au împreună doi copii. Realizatorul radio a acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care dezvăluie cum a cunoscut-o pe Monica și ce fel de relație au.

„Am cunoscut-o la începutul meu în radio. Făceam interviuri pe stradă, i-am luat numărul de telefon, păcălind-o că așa este deontologic, după care am sunat-o s-o invit la o plimbare în grădina botanică din Iași, neștiind că mama ei era cercetător principal acolo.

Mi-e la fel de dragă ca la început și sărută la fel de bine ca atunci. (zâmbește).

Chiar spuneam că au trecut atâția ani, atâția oameni din jurul nostru s-au despărțit și noi am rămas împreună”, a spus Daniel Buzdugan pentru revista VIVA!

„Îmi reproșează că arunc prea ușor lucruri din casă când ea lipsește. (zâmbește) Uneori trec câteva luni până își dă seama de chestia asta, și atunci începe furtuna, dar o apucă râsul după câteva minute și totul revine la normal.

I-am explicat că noi, bărbații, n-avem nevoie de bătaie la cap, nouă ne trebuie comenzi scurte, ca la câine: adu aia, fă aia! Compunerile pe o ureche ne intră și pe cealaltă ne ies vorbele”, a mai spus el pentru sursa citată.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close