Dieta Romaniței Iovan la 57 de ani. „Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint”

Romanița Iovan are 57 de ani și o siluetă impecabilă. Creatoarea de modă a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă și pentru a-și păstra aceeași greutate. Vedeta a împărtășit câteva dintre micile ei secrete legate de frumusețe.

„Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii. Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi.

Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica.”, a spus ea pentru CIAO.

„Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol.

14891247040636662792001409419310nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a spus ea.

„Nu gătesc specific ce se mănâncă de sărbători, că vorba fiului meu: mama știe să facă numai salate. Eu asta mănânc, asta știu să fac. Eu chiar am ținut și postul, țin astea două posturi de Crăciun și de Paște. E o chestie și de voință și de credință.

 E un cumul și chiar mă simt bine, eu oricum mănânc salate. Nu e un efort prea mare, mai ales ca s-a mâncat foarte mult pește. Chiar a fost foarte ușor de ținut postul. De Crăciun… am gustat si eu un cârnat, două sarmale și cozonac.”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro