Clik Aici!
andreea berecleanuantena 1Divertismentdivort

Divorţ cu scandal pentru o fostă divă de la Antena 1. Război aprig şi nemilos pe avere

Aspectele menţionate au legătură cu averea celor doi. Şi cum n-au putut ajunge la o înţelegere amiabilă, fostul cuplu de prezentatori tv a decis să lase judecătorii să împartă dreptatea.

„Drept dovadă stă acțiunea din instanță, pe care a înaintat-o, chiar în Săptămâna Mare, fosta prezentatoare de la Observator”, anunţă cancan.ro.

Este un demers care dovedeşte clar că disputa dintre fosta prezentatoare a știrilor de la Antena 1 și fostul ei soț, actual consul general în Africa de Sud, este departe de final.

„Chiar în Săptămâna Mare, Andreea Berecleanu i-a deschis proces de partaj fostului soț. Acțiunea a fost înaintată la Judecătoria Sectorului 1 din București și are ca obiect: partaj bunuri comune / lichidarea regimului matrimonial”, mai arată sursa citată.

Cei doi au ţinut prim-planul în urmă cu doar câţiva ani, din cauza neînţelegerilor cu privire la plata pensiei alimentare.

Andreea Berecleanu i-a intentat fostului ei soț mai multe procese pentru plata pensiei alimentare, dar acesta ar fi obținut o reducere de 200 de dolari, față de 600 de dolari motivând în faţa magistraţilor că are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu.

În replică, Zaharescu i-a cerut fostei soții plata cheltuielilor de judecată de până acum, care se ridică la aproximativ 6.000 de lei şi ar ar fi intenționat să o execute silit pe Berecleanu.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important.

Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie.

Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, explica Andreea la un post TV, în urmă cu nişte ani, motivele separării.

Între timp, aceasta s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan la 18 septembrie 2016.

Andreea şi Andrei, pe vremea când formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micul ecran.

 

Hits: 4

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close