Clik Aici!
Stiri Externe

Două femei au crezut că și-au deconectat fratele de la aparate, dar, de fapt, omul era un străin

Bărbatul a fost găsit dezbrăcat pe străzi pe 29 aprilie. Fusese bătut cu bestialitate, iar fața îi era de nerecunoscut, potrivit chicago.cbslocal.com.

Rosie Brooks și Brenda Bennett-Johnson au fost chemate la spital pe 13 mai pentru a-l vedea pe fratele lor care era susținut în viață de aparate.

„Respira printr-un ventilator, avea un tub în gură”, a povestit una dintre femei. Cele două femei nu au reușit să-l identifice pe bărbat.

„Ne tot spuneau că Departamentul de Poliţie din Chicago au identificat această persoană ca fiind fratele nostru”, a spus una dintre surori despre cele întâmplate.

Brooks mai povestește că personalul spitalului le-a mai spus că bărbatul fusese lovit mai ales în față, lucru care a făcut dificilă recunoașterea lui.

Fratele femeilor nu păstra legătura cu surorile lui, astfel că atunci când au auzit că poliția l-a identificat după un portret pe care l-a găsit în baza de date, nu li s-a părut nimic neobișnuit.

Starea bărbatului s-a înrăutățit și femeile au luat decizia de a-l scoate pe acesta de pe aparatele de susținere în viață, iar omul a murit.

În timp ce făceau aranjamentele de înmormântare, cele două femei au primit un telefon de la cealaltă soră a lor, Yolanda.

„Este un miracol! Brenda! Este Alfanso! Trăiește” a strigat Yolanda, povestind că fratele lor a apărut în fața ușii ei.

Surorile spun că bărbatul care a murit a fost identificat mai târziu la morgă, prin amprentele digitale, iar poliția este în prezent în căutarea familiei lui reale.

Poliția din Chicago a transmis că ia incidentul în serios și va lansa o investigație.

Foto: Youtube via CBS Chicago


O tânără de etnie romă crescută în SUA și doctorandă la Stanford critică discursul Papei: „M-a deranjat că n-a zis cuvântul Holocaust și că n-a zis cuvântul «sclavie»”
Hits: 43

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close