Clik Aici!
helen huntInternationaloscar

Dramă la hollywood. Actrița de Oscar, transportată de urgență la spital

Helen Hunt, cunoscuta interpretă din filmul „As Good as it Gets” (Mai bine nu se poate) pentru care a primit un Oscar pentru cel mai bun rol feminin, se afla pe bancheta din spate a vehiculului care a fost lovit de o altă maşină. Actriţa a fost transportată de urgenţă la un spital din California.

Chiar dacă autovehiculul în care s-a aflat a fost afectat serios, actriţa a fost externată în aceeaşi zi după ce a fost supusă mai multor examinări medicale, ea putând să îşi continue recuperarea acasă.

Helen Elizabeth Hunt (n. 15 iunie 1963) este o actriță americană, câștigătoare a patru premii Emmy, un Oscar și patru Globuri de Aur.

Din filmografia sa fac parte: „Mad About You”,  „The Sessions” (2012), pentru care a fost nominalizată la Oscar, „Twister” (1996), „Cast Away” (2000), ” What Women Want” (2000), „Pay It Forward” (2000), „Bobby” (2006), „Soul Surfer” (2011), sau „The Miracle Season” (2018).

Helen Hunt şi-a făcut debutul în regie cu „Then She Found Me” (2007) şi a regizat şi patru episoade din popularul serial „House of Lies”.

Hits: 34

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close