Clik Aici!
Stiri Romania

Ecaterina Andronescu mototoleşte bancnote şi le calcă în picioare în faţa absolvenţilor de Politehnică

În calitate de președinte al Senatului universității Politehnica București, Ecaterina Andronescu a rostit un discurs cu prilejul ceremoniei de absolvire de ingineri.

„Le vreți (bancnotele)? Atunci o să procedez așa. O să le mototolesc și o să vă întreb dacă le mai vreți? Da (strigă absolvenții din sală). Putem să mergem mai departe și anume să le aruncăm pe jos și să le călcăm în picioare. Le mai vreți? Da.

Filosofia acestei experiențe este cât se poate de clară. Le vreți și mototolite, le vreți și călcate în picioare pentru că au valoare.

Mesajul meu este următorul. Dacă în viață, pentru că viața are și urcușuri și coborâșuri, dacă se mai întâmplă să fiți mototoliți sau uneori chiar să fiți călcați în picioare, nu vă pierdeți cumpătul pentru că aveți valoare și vă respectăm și vă prețuim pentru valoarea pe care o aveți. Și această valoare v-a fost crescută în școala pe care astăzi o terminați”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Sâmbătă, 3.341 de absolvenţi ai Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti au fost laureaţii promoţiei de ingineri 2019 „Petrache Poenaru”. Ceremonia de absolvire a fost organizată în incinta complexului Romexpo.

În iulie 2011, Ecaterina Andronescu a motolit și a călcat în picioare o bancnotă de 100 de lei și una de 1 leu.

„Chiar dacă uneori viaţa ne mai mototoleşte, rămâne valoarea pe care o avem”, spunea Ecaterina Andronescu, în urmă cu opt ani.


Citește și:

Citește mai multe despre Ecaterina Andronescu, absolventi studii superioare, absolvire și Ministrul Educației pe Libertatea.Hits: 16

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close