Eliza Natanticu de la „Asia Express”, în brațele unui actor, altul decât soțul, în videoclipul melodiei sale. „De vină suntem noi”

Eliza Natanticu, concurentă a sezonului în desfășurare al emisiunii-concurs „Asia Express”, a lansat de curând piesa cu beat-uri up-tempo „De vină suntem noi”, împreună cu un videoclip care îmbină perfect stilurile modern și retro. Cântăreața e protagonista clipului, alături de un actor musculos, altul decât soțul ei, Cosmin Natanticu.

Versurile piesei gravitează în jurul unei iubiri cu năbădăi. În discursul ei muzical, Eliza relatează că, deși intervin probleme în cuplu, sentimentele și atracția reciprocă pun stăpânire pe povestea de dragoste. Videoclipul însorit, care ne trezește nostalgia zilelor de vară, completează mesajul piesei și o surprind pe Eliza în prim-plan.

Eliza Natanticu de la „Asia Express”, în brațele unui actor, altul decât soțul, în videoclipul melodiei sale. „De vină suntem noi”

Cadrele solo cu artista alternează cu cele în care aceasta este alături de actorul ce joacă rolul partenerului ei în clip, fiind surprinși in ipostaze care se aseamană cu jocul „de-a șoarecele și pisica”.

eliza-natanticu-sexy-7Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Eliza participă alături de soțul ei, Cosmin Natanticu, la emisiunea concurs „Asia Express”, care se difuzează în fiecare săptămână. Eliza Natanticu a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „X Factor”, iar la sfârșitul anului 2020, aceasta și-a lansat prima piesă, care a strâns zeci de mii de vizualizări pe YouTube, intitulată „Arde”. Acum a lansat a doua piesă din carieră.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro