Filmul „Singur acasă 6” va fi lansat pe 12 noiembrie. După 31 de ani, se repetă istoria din primul „Home Alone”

Platforma Disney+ a pregătit o surpriză pentru toți iubitorii peliculei. Pe 12 noiembrie, platforma va difuza în premieră „Home Sweet Home Alone”, un remake al primului film din seria „Home Alone”, realizat în 1990.

În noiembrie se împlinesc 31 de ani de la premiera mondială a celui mai cunoscut film de Crăciun. Vorbim de „Singur acasă” sau de „Home Alone”. 

Comedia lansată în urmă cu 31 de ani, pe 16 noiembrie 1990, adună an de an milioane și milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. Indiferent de țara care o difuzează. 

 „Singur acasă” a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur, bugetul peliculei a fost de 18 milioane de dolari, iar încasările în toată lumea au depășit 500 de milioane de dolari! Timp de 12 săptămâni a fost lider de box-office și a doborât un record, fiind desemnat cea mai de succes comedie de până atunci. 

Remake al filmului din 1990

La 31 de ani de la lansarea primului film, cu celebrul Macaulay Culkin în rolul principal, platforma Disney+ a pregătit o surpriză pentru toți iubitorii peliculei. Pe 12 noiembrie, platforma va difuza în premieră un remake al filmului din 1990.

Denumit „Home Sweet Home Alone”, acesta va fi cea de-a șasea serie a filmului. Producția a fost regizată de Dan Mazer, cu un scenariu de Mikey Day și Streeter Seidell.

Filmul este produs de 20th Century Studios, după ce The Walt Disney Company a achiziționat 21st Century Fox și a moștenit drepturile de film ale francizei „Home Alone”.

Noul film îi are în rolurile principale pe Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Pete Holmes, Ally Maki și Chris Parnell. 

Max Mercer e noul Kevin McCallister

Filmul „Singur acasă 6” va fi lansat pe 12 noiembrie. După 31 de ani, se repetă istoria din primul „Home Alone”
Kevin McCallister, interpretat de Max Mercer, are un plan de luptă

Despre ce e vorba, pe scurt? Ca și în precedentele părți despre un băiețel, de această dată, Max Mercer, în vârstă de 10 ani, care a fost lăsat accidental singur acasă, în timp ce familia sa pleacă într-o călătorie la Tokyo. 

Scenariul este asemănător, cu părinții care își dau seama în avion că l-au uitat pe Max. Hoții sunt nelipsiți și dau târcoale pe străzile zonei în care locuiește puștiul, iar de aici începe acțiunea. 

Totul cu un singur scop: să-și păzească locuința și să le vină de hac hoților până când părinții se întorc acasă. Nu lipsește planul de bătaie, iar finalul îi ține cu sufletul la gură pe toți fanii „Home Alone”.

Antena 1 difuzează anul acesta „Singur acasă”

Pentru prima dată în peste 20 de ani, filmul „Home Alone” va fi difuzat în această iarnă de Antena 1. Informația a fost publicată de paginademedia.ro și confirmată de oficialii postului din Pipera.

„Singur acasă” a scos de fiecare dată audienţe care au plasat Pro TV pe prima poziţie. Numai anul trecut, de exemplu, era urmărit, la nivel naţional, de peste 2,2 milioane de români.  Pe locul doi era, la distanţă de 600.000 de telespectatori, Antena 1 care dădea, în premieră, gala „Te cunosc de undeva”. 

Hits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro