Filmul „Spider-Man: No way Home” pe locul 2 în topul încasărilor dintotdeauna, după „Avengers: Endgame”. Câți bani a adus pelicula în doar un weekend

Ultimul film din seria Spider-Man de la Marvel a înregistrat încasări de 260 de milioane de dolari într-un singur weekend, notează CNN.

Duminică se preconiza că încasările vor fi în jurul sumei de 253 de milioane de dolari, însă filmul a depășit toate așteptările. Acest lucru este cu atât mai impresionant, având în vedere contextul pandemic.

Astfel, „Spider-Man: No Way Home” a întrecut „Avengers: Infinity War”, care a avut încasări de la 257 de milioane de dolari în 2018, în primul weekend de difuzare în cinematografe.

Conform Comscore (SCOR), „No Way Home” a avut al doilea cel mai profitabil weekend de deschidere din istoria box office-ului. Pe locul 1, în topul încasărilor dintotdeauna este tot un film produs de Marvel, „Avengers: Endgame”, din 2019.

„Spider-Man: No Way Home” are cele mai mari încasări ale unui film, din timpul pandemiei și cele mai mari încasări din 2021, după doar un weekend în cinematografe. Până acum, potrivit Sony, filmul a adus 600 de milioane de dolari, la nivel global.

Filmul, care deocamdată poate fi văzut doar în cinematografe, a reușit să aducă venituri record, chiar dacă varianta Omicron a dus la anularea spectacolelor de pe Broadway, în New York și a forțat emisiunea „Saturday Night Live” să se difuzeze fără public.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro