Clik Aici!
Stiri Romania

Fiul Lui Leo De La Strehaia A Fost Reținut. De Ce Acuzat De înșelăciune

Articol de
Răzvan Mihalașcu,

Marți, 16 iulie 2019, 07:51

Luni seara, Poliția Capitalei a prins în flagrant într-o localitate din județul Ilfov șase persoane în timp ce încărcau mai multe aparate de climatizare. Acestea sunt cercetate în cadrul unui dosar penal pentru înșelăciune.

Au indus în eroare reprezentanții unei societăți comerciale, au încarcat 17 aparate de aer condiționat, urmând să încarce alte câteva zeci, pe care le-au transportat pe raza unei localități din județul Ilfov, fiind interceptați de polițiști.

Poliția Capitalei

Surse judiciare au precizat că unul dintre cei doi bărbați săltați este fiul lui Leo de la Strehaia.

Potrivit anchetatorilor, fiul lui Leo de la Strehaia și un bărbat de 45 de ani sunt acuzați că și-ar fi arogat în fals calitatea de reprezentanți ai unor firme și ar fi determinat o societate comercială livreze 150 de aparate de aer condiționat.

Prejudiciul produs este estimat la 300.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigarea Criminalității Economice a Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1

Poliţia Capitalei

După ce au fost audiați la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, fiul lui Leo de la Strehaia și bărbatul de 45 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

În martie 2018, Leo de la Strehaia a fost reținut, după ce ar fi înșelat un american cu o statuetă de aur. La acea vreme, Leo de la Strehaia a fost acuzat că a luat 7.500 de euro de la un român cu cetățenie americană pentru o statuetă despre care susținea că este din aur. La comiterea faptei a fost ajutat și de băiatul său.

sursă foto: antena3

Citeşte şi:

EXCLUSIV. Tinichea de 500 de euro, scoasă la export ca statuie de aur din vistieria lui Mihai Viteazu, la 7 milioane de dolari. Înșelăciune la mare artă, marca Leo de la Strehaia

Hits: 16

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close