Clik Aici!
florin cituliberaliministrumotiunepsd

Florin Cîțu, primul ministru al liberalilor împotriva căruia s-a depus moțiune

Moțiunea intitulată „Guvernare PNL – numele tău este austeriate” a fost anunțată, cu multă satisfacție, de fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici. Inițiatorii moțiunii consideră că deprecierea din ultima perioadă a leului este o consecință a „declarațiilor iresponsabile scoase din obscuritatea unei pagini personale de Facebook și aduse în lumina reflectoarelor la nivel de poziții oficiale și atitudini publice asumate”.

PSD mai arată că „am ajuns în situația unei harababuri la nivelul puterii executive, ce ar putea degenera într-o degringoladă la nivelul întregii țări”.

Ministrul Cîțu a reacționat și a spus că nu se teme, că luni va fi o premieră în Parlament. „O să fie pentru prima oară, în ultimii trei ani, când un ministru al Finanțelor le spune adevărul românilor despre finanțe/buget/economie în Parlamentul României”, a anunțat el.

Florin Cîțu și-a schimbat motto-ul vieții de politician. După ce și-a făcut tricouri și își punea la fiecare postare pe Facebook expresia: „Nu luăm prizonieri”, acum ministrul a devenit mai soft: #RomaniiTrebuieSaStie

După dezbaterea și votul moțiunii, ministrul va vorbi despre buget și despre planul de măsuri pe care le-a pregătit pentru a stabiliza economia și elimina dezechilibrele macroeconomice. De când Florin Cîțu a preluat portofoliul Finanțelor nu există o săptămână în care acesta să nu facă un împrumut colosal, practică pe care o condamna vehement când era în Opoziție.

Hits: 11

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close