Clik Aici!
ŞtiriStiri Romania

Fost Ofițer De Poliție Judiciară, Despre Cazul Din Caracal. „Dincă Ascunde Multe”

De
Răzvan Mihalașcu,

Fostul polițist afirmă că rezultatul făcut public de INML nu aduce clarificări în privința cazului din Caracal, relatează Mediafax.

Din păcate, starea de incertitudine persistă. Rezultatul ultimei analize ADN nu aduce clarificări. Asta înseamnă pe de-o parte, că nici una dintre ipotezele de lucru nu se confirmă în totalitate, dar nici nu e infirmată.

Valeriu Șuhan, fost ofițer de Poliție judiciară

Fostul ofițer a explicat că procurorii au trimis la INML doar o parte dintre rămășițele găsite în pădure, mai exact femurul care „reprezenta cel mai consistent fragment cu potenţial mai substanţial de analiză”.

Valeriu Șuhan nu elimină ipoteza potrivit căreia ar putea exista o a treia victimă în acest caz.

Sigur că s-ar putea vorbi de încă o victimă. Din păcate însă, necunoscutele acestui caz sunt multe. Una dintre ele o priveşte pe Luiza. Încă nu există nici o dovadă a morţii ei şi cu atât mai puţin a modului în care ar fi fost ucisă, iar despre participaţia lui Dincă în această privinţă, nu prea e nimic. Îmi menţin opinia că Dincă ascunde multe, foarte multe.

Valeriu Șuhan, fost ofițer de Poliție judiciară

Fostul ofițer de Poliție judiciară a afirmat că în anchetă este implicată o echipă de investigatori cu experiență informativă care „răscolește deja întreaga viață a lui Dincă”.

Instititul Național de Medicină Legală a finalizat, vineri, expertiza fragmentelor osoase găsite pe 5 august într-o pădure din Caracal, despre care Gheorghe Dincă a declarat anchetatorilor că aparțin Luizei Melencu.

Specialiștii nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, a anunțat, sâmbătă, DIICOT.

Citeşte şi:

Specialist INML: „Oasele sunt mult mai degradate decât cele din butoi! De aseară s-au reluat procedurile pentru a obține un profil genetic”

Victima din pădure nu a putut fi identificată! DIICOT: Fragmentele osoase, „în stare excesivă de calcinare”

Alpinistul Zsolt Torok a murit sâmbătă în Munţii Făgăraş. Cucerise Alpii și Himalaya!

După mulți ani de la despărțirea de Bianca Drăgușanu, Adi Cristea rupe tăcerea. Detaliu rușinos

GSP.RO

După mulți ani de la despărțirea de Bianca Drăgușanu, Adi Cristea rupe tăcerea. Detaliu rușinos


Trupa Andre și tații lor le-au distrus copilăria. 'Tatăl meu îmi reproșa întotdeauna că sunt foarte grasă...'

Unica.ro

Trupa Andre și tații lor le-au distrus copilăria. ‘Tatăl meu îmi reproșa întotdeauna că sunt foarte grasă…’


Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!

Viva.ro

Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!

Urmărește cel mai nou VIDEO

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close