Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit. Cine este iubitul Dianei Simion. „Să fiți fericiți împreună”

Diana Simion și-a găsit liniștea după divorțul de Răzvan Simion. Fosta soție a prezentatorului tv trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu un afacerist pe care îl cunoaștea de aproape 20 de ani.

„Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare.

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, a spus timișoreanul într-un interviu pe care l-a acordat recent, potrivit Wowbiz.

Diana Simion și-a etalat mândră inelul de logodnă

Fosta soție a lui Răzvan Simion a primit inelul de logodnă din partea iubitului ei și a postat imagini pe contul său de socializare.

„Da este o lume”, a scris ea în dreptul fotografiilor. Postarea a primit numeroase aprecieri din partea internauților, dar și foarte multe mesaje.

”Felicitări”, ”Casă de piatră și multă fericire”, ”Felicitări, să fiți iubiți și fericiți”, ”Să fie într-un ceas bun”, ”Să aveți o viață frumoasă”, ”Să fiți fericiță împreună”, ”Casă de piatră, să vă fie bine!”, au fost câteva dintre mesajele transmise de internauți Dianei Simion.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close