Clik Aici!
Bernie EcclestoneFabiana Flosiformula 1Mondenparinti

Fostul Boss al F1 dă lovitura la 90 de ani. Puțini bărbați se pot lăuda cu așa ceva

Fostul magnat al Formulei 1, Bernie Ecclestone va deveni, pentru prima oară, tată de băiat la 90 de ani, după ce actuala sa soție, Fabiana Flosi (43 de ani) va naște în vară.

Viitorul tată și-a exprimat speranța că fiul său va învăța rapid să joace table, în vreme ce mama, mult mai realist, și-a dorit sănătate pentru copil. Totodată, ea și-a exprimat speranța că acesta nu se va implica în Formula 1 și nu va fi interesat de acest subiect.

Fabiana Flosi, fost director de marketing al Marelui Premiu din Brazilia și Bernie Ecclestone s-au căsătorit în 2012, în Elveţia.

Nu este prima oară când Bernie Ecclestone devine tată, el având alte trei fete din căsătorii anterioare. Cea mai în vârstă, Deborah, are 65 de ani și a rezultat în urma relației cu prima soție, Ivy Bamford. El mai mare două fiice,  Tamara şi Petra, de 35, respectiv 31 de ani, cu a doua soţie, Slavica Radici. Bernie Ecclestone are, totodată, cinci nepoţi.

Bernard „Bernie” Charles Ecclestone a pus bazele Formula One Group, compania care se ocupă de administrarea drepturilor comerciale pentru Formula 1. El a fost înlăturat de la conducerea companiei la începutul anului 2017, când noul patron al Marelui Circ a devenit societatea americană Liberty Media. Sub conducerea lui Ecclestone, F1 a generat venituri de până la 1,8 miliarde de dolari în 2014.

 

Hits: 4

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close