Clik Aici!
aik stockholmFapt diversfotbalistinfractorsuedia

Fotbalist pe lista celor mai periculoși infractori. Cazier bogat la doar 22 de ani

 

La un moment dat, era considerat a fi unul dintre cei mai talentați jucători suedezi, Ilija Jurkovic. El a renunțat la fotbal în urmă cu trei ani și s-a dedicat infracțiunilor. În scurt timp a devenit liderul unei găști pe care poliția din Stockholm a catalogat-o drept una dintre cele mai periculoase din capitala Suediei.

„Am citit că m-au pus pe lista celor mai periculoși infractori, dar mi se pare o mare exagerare”, a declarat fostul fotbalist, citat de Expressen. Până acum, Ilija Jurkovic a fost arestat de trei ori, iar în 2019 a fost suspect de tentativă de omor. Poliția l-a eliberat din lipsă de probe. Zilele trecute, fostul fotbalist a fost arestat din nou.

Acesta susține că autoritățile nu au, nici de această dată, probe împotriva sa. „Nu am făcut nimic, n-au de ce să se agațe. Dacă vor să mă ducă iar 2-3 luni în centrul de detenție și să vorbească iar cu mine, să facă asta. Am mai fost în închisoare și înainte. Dar mi se pare că nu e necesar”, a spus Ilija Jurkovic. Prima dată, fostul sportiv a fost arestat în 2017, din cauza mai multor jafuri armate, comise alături de câțiva prieteni, scrie Libertatea.

Doi ani mai târziu, acesta a fost anchetat în legătură cu o spălare de bani. Acum, fostul fotbalist riscă să petreacă următorii cinci ani în spatele gratiilor. În 2014, Ilija Jurkovic, fost junior la AIK Stockholm, a făcut parte din echipa națională de tineret a Suediei.

Hits: 2

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close