Clik Aici!
Stiri Romania

Frații din Argeș acuzați că l-au omorât în bătaie pe afaceristul Cătălin Plăiașu nu vor să fie arestați

Contestația a fost depusă de bărbați, după ce omul de afaceri Cătălin Plăiașu a murit. Antreprenorul din Curtea de Argeș era căsătorit și avea o fetiță care acum este orfană de tată.

Cei doi frați sunt acuzați că l-au snopit în bătaie pe Cătălin Plăiașu, în urma unui scandal izbucnit pe fondul unei șicanări în trafic. După ce l-au trântit la pământ, indivizii au continuat să-l lovească pe bărbat cu picioarele în cap, relatează observator.tv.

Cătălin Plăiașu a suferit un traumatism cranio-cerebral, după ce a fost lovit cu pumnii și picioarele în cap. Bărbatul de 48 de ani a ajuns în comă la Spitalul Județean Argeș pe 24 iunie, dar a murit o săptămână mai târziu.

Agresorii, Leonard Florentin, de 22 de ani, şi Mihai Adrian Tudorici, de 24 de ani, ambii din Merişani, satul Malu Vânăt, au fost reținuți. Aceștia sunt cercetați acum pentru infracțiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. De altfel, frații sunt cunoscuți pentru actele lor de violență din ultimii ani.

Cei doi agresori au contestat măsura arestului preventiv dispusă de Judecătoria Argeș și urmează să fie prezentați instanței marți pentru a-și susține cauza.

sursă foto: observator.tv


Citește și:

Patru clanuri din Craiova trec peste granița SUA mii de români, iar americanii au prins 4.190 doar în ultimii cinci ani! DIICOT și FBI au documentat cazuri în care oamenii sunt puși la cerșit, furat și prostituție ca să achite datoria către traficanți

Citește mai multe despre Arges și bătăi pe Libertatea.Hits: 13

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close