Clik Aici!
Eveniment

Fugeau din izolare ca să braconeze. Au fost băgați în carantină și riscă pușcăria

Doi fraţi din Vatra Moldoviţei, reveniţi în ţară la sfârşitul lunii martie, au fost plasaţi în carantină pentru că au părăsit în mod repetat autoizolarea. Autoritățile fac verificări, în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj şi uzul de armă fără drept.

În urma unei percheziții domiciliare, polițiștii din Suceava au descoperit în locuința celor doi frați, plasați în autoizolare, muniţie, un cuţit de vânătoare şi o lunetă pentru armă. În urma verificării în baza de date, poliția a constatat că cei doi nu sunt autorizați să dețină sau să folosească arme și muniții pe teritoriul României, astfel că li s-a întocmit dosar penal. De asemenea, tot cu ocazia cercetărilor, oamenii legii au găsit într-un autoturism parcat în apropierea casei celor doi o cantitate de 20 kg de carne de vânat, a cărei proveniență nu a putut fi identificată.

Drept urmare, având în vedere că cei doi nu au respectat condiţiile de izolare și au părăsit în repetate rânduri locația, au primit câte o amendă în valoare de 2.000. În plus, conform prevederilor din ordonanțele militare, ei au fost plasați în carantină pentru 14 zile,

Hits: 3

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close