Clik Aici!
EntertainmentMonden

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Detalii Despre Botezul Fiicei Lor. Au Invitat 100 De Persoane

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea și muzicianul Tavi Clonda s-au cununat religios în data de 24 august 2019. După nuntă, urmează botezul fiicei lor mai mici, Iris. Botezul va avea loc vineri, 6 septembrie. La eveniment sunt așteptați peste 200 de invitați, după cum au dezvăluit Gabriela Cristea și Tavi Clonda la emisiunea Agenția VIP.

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit”, a declarat Tavi Clonda, potrivit spynews.ro.

„Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele, vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele… O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, band, o să interesant. O amestecătură frumoasă”, au mai detaliat cei doi.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie, când a adus pe lume o fetiță, Thea Iris SelenaGabriela Cristea și Tavi Clonda mai au o fetiță, Victoria.

Citeşte şi:

Unde se distrează Gabriela Cristea și Tavi Clonda după nuntă

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Gabrielei Cristea

Ce meniu sofisticat a ales Gabriela Cristea pentru botezul fetiței ei

Cine este norvegianca platita de primaria Capitalei cu 14.200 de euro pe luna. Este cel mai mare salariu de bugetar pe care-l primeste un strain?

GSP.RO

Cine este norvegianca platita de primaria Capitalei cu 14.200 de euro pe luna. Este cel mai mare salariu de bugetar pe care-l primeste un strain?

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 15

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close