Clik Aici!
Politica

Gabriela Firea Explică Motivele Retragerii Candidaturii: ”Nu S-a Creat Masa Critică De Susținere; Nu Vreau Să Fiu Motiv De Scindare”

De
Adrian Ilie,

”Am venit în fața colegilor și le-am cerut opinia. Având în vedere că, în ceea ce mă privește, nu s-a creat acea masă critică de susținere și pentru că majoritatea colegilor mei consideră că președintele partidului trebuie să fie cel care ne reprezintă în această competiție, mi s-a părut normal ca în fața colegilor din Biroul Permanent Național să anunț că mă retrag din această cursă care oricum avea final așteptat”, a declarat Gabriela Firea.

Totodată, ea a precizat că va candida în schimb pentru un nou mandat de primar al Bucureștilor. Întrebată dacă susținerea candidaturii de către partid la localele din 2020 a fost condiționată de retragerea candidaturii pentru nominalizarea la prezidențiale, Firea a răspuns: ”Nu s-a pus problema așa (…) Nu m-a convins doamna premier, singură am luat această decizie”.

Ea a precizat că nu și-a dorit ca membrii BPN să prezinte Comitetului Executiv Național al partidului mai multe candidaturi. ”Nu vreau să motiv de scindare”, a spus Firea.

Ea a adăugat că, după decizia de astăzi, toți membrii PSD vor trebui să susțină candidatul desemnat și să țină seama de decizia adoptată astăzi prin vot prin care nemulțumirile și reproșurile din partid să fie exprimate doar în cadrul CEx.

”Eu am spus ce gândesc, unele lucruri trebuiau spuse, dar după decizia de azi nu ar fi corect să continui cu aceste declarații”, a adăugat Gabriela Firea.

Citeşte şi:

Viorica Dăncilă, primele declaraţii după ce a fost desemnată candidat PSD la prezidenţiale

Hits: 16

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close