Clik Aici!
EVZ Specialgeneratia de aurhagiraducioiuscandaluriSport

„Generația de Aur”, destabilizată de „bisericuțe” și scandaluri uriașe

Deși au trăit experiențe unice în tricoul naționalei, mulți dintre fotbaliștii care au împărțit același vestiar s-au antipatizat sau cel puțin au avut relații reci. Perioada de glorie a fotbalului românesc a început în 1988, cu preliminariile Mondialului din 1990, și s-a încheiat după participarea la Euro 2000, atunci când o nouă generație a apărut la orizont: cea a cărei lideri au fost Adrian Mutu, Cristi Chivu și Mirel Rădoi.

În perioada activității, scandalurile nu prea au existat sau au fost ținute departe de ochii presei. Însă, în ultimii ani, disputele între foștii „tricolori” au ajuns în public. Nucleul „Generației de Aur” a fost reprezentat de Gică Hagi, Gică Popescu și Dan Petrescu. Alături de cei trei, din grupul apropiaților mai făceau parte Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu sau Viorel Moldovan.

Răducioiu a dispărut de pe radarul naționalei după Euro 1996, dar a rămas în relații bune cu majoritatea coechipierilor. Recent, fostul atacant al lui AC Milan a spus despre Ianis Hagi că nu ar face față la Lazio, în Italia, și că tatăl său pune presiune pe el. Așa cum Paolo Maldini nu face cu fiul său, Daniel. La începutul săptămânii, Răducioiu s-a plâns că Hagi nu i-a răspuns la mesajul dat de Paște.

Hits: 2

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close