Clik Aici!
Entertainment

George Burcea a dezvăluit cu cine locuiește după despărțirea de Andreea Bălan. Actorul s-a mutat din casa Vivianei Sposub. „Decât să descriu relația, mai bine…”

George Burcea și Andreea Bălan se află în plin divorț, iar actorul trăiește deja o frumoasă poveste de dtagoste alături de Viviana Sposub, cea de care s-a îndrăgostit la Ferma. Cei doi nu locuiesc însă împreună. Fostul soț al artistei a explicat cine este bărbatul la care s-a mutat după despărțirea de mama fetițelor sale.

„În perioada în care am fost izolați am locuit împreună cu Viviana, pentru a nu-l infectă și pe nașul Clăriței, cel cu care locuiesc.

Pe nașul Zhenon (actorul Iulian Burciu, n.r.) îl știu din 2012 și am stat împreună și la căminul de teatru, și în alte apartamente din București. El nu-mi este doar coleg de teatru, naș și prieten, ci este parte din inima mea, din sângele meu.

Relația cu Viviana este fix așa cum ambii am construit-o: foarte bună. Decât să descriu relația, mai bine trăiesc și mă bucur de tot ce mă înconjoară și îi las pe alții să vorbească, căci se pricep bine. Aici mă refer la oamenii din online”, a declarat George potrivit Click.

„Le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul”

George a explicat că merge des să își vadă fetițele și orice s-ar întâmpla, va fi alături de ele.

„Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul. Ele sunt iubitele lui tati și indiferent de alte întâmplări mai puțin plăcute, le voi fi alături toată viața.

Rolul meu și al Andreei este acela de a le ajuta să crească frumos și sunt sigur că facem tot ce ne stă în putință pentru acest lucru”, a mai adăugat actorul pentru sursa citată.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close