Clik Aici!
Stiri Externe

Gest incredibil: o femeia l-a îmbrățișat, în plin proces, pe asasinul fiului ei

Mama lui Santiago Vitale, care a fost omorât în mai 2018 în orașul Necochea, a făcut un gest cu totul neașteptat în timpul procesului în care era judecat asasinul fiului ei.

Nancy le-a cerut judecătorilor permisiunea de a se apropia de condamnat, Fabian Dos Santos. După ce a primit permisiunea, nancy s-a îndreptat spre asasinul fiului ei și l-a strâns puternic în brațe, după care i-a spus:

„Știu că ai mințit, dar te iert. Doar tu și fiul meu știți ce s-a întâmplat”.

„Vă cer iertare. Nu am mințit, am spus adevărul”, i-a spus Fabian dos Santos.

În mai anul trecut, Santiago Martin Vitale, în vârstă de 32 de ani, fiul lui Nancy, a mers acasă la Fabian Dos Santos. Acesta îi trimisese mesaj să vină la el pentru că avea să-i dea droguri, dt fiind că Vitale era dependent. Însă întâlnirea dintre cei doi nu s-a terminat bine. Dos Santos l-a împușcat pe Vitale, a dat foc hainelor pe care acesta le eva pe el și apoi a aruncat cadavrul la cinci kilometri de locul tragediei. La proces, Dos Santos a afirmat că el și Vitale s-au certat din cauza vânzării unei motociclete, iar lucrurile au degenerat, relatează Infobae.


Citește și:

Tânăra care a căzut prin geamul unui autobuz, în Ploieşti, a ratat Bac-ul. «Sper ca anul viitor să pot susține examenul»Hits: 20

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close