Clik Aici!
Fapt diversgermaniamasinapsihopat

Gestul necugetat al unui tânăr. Sute de persoane au fost afectate de incident

Un purtător de cuvânt al tribunalului din oraşul Schweinfurt, centrul Germaniei, a declarat că bărbatul ar fi provocat daune în valoare de aproximativ 930.000 de euro. Tânărul este acuzat că a vandalizat maşini folosind un obiect ascuţit în trei oraşe bavareze – Würzburg, Veitshöchheim şi Schweinfurt – între februarie şi aprilie 2018.

Investigaţiile au durat câteva săptămâni şi poliţia a creat chiar o comisie specială pentru a da de urma celui care a zgâriat vehiculele, potrivit dpa.

Bărbatul a fost arestat după ce o femeie din Schweinfurt a auzit zgomote suspecte într-o dimineaţă în aprilie 2018. În momentul în care a fost reţinut, poliţiştii au găsit o şurubelniţă asupra bărbatului. Procurorii l-au acuzat iniţial că ar fi zgâriat 1.700 de vehicule şi ar fi provocat daune în valoare de peste 2,3 milioane de euro, însă instanţa a respins aceste acuzaţii din lipsă de dovezi.

Vinovăţia suspectului trebuie stabilită pentru fiecare dintre cele 642 de cazuri de vandalism. Curtea a stabilit deja 24 de zile de audiere pentru proces.

Hits: 10

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close