Clik Aici!
Entertainment

Giulia a izbucnit în lacrimi la Ferma, după ce Gabi a ales-o pentru duel. Situația a scăpat de sub control. “Eu nu pot să o accept. Fără supărare”

Ediția de miercuri seara a adus tensiuni și lacrimi în rândul concurenților de la Ferma. Gabi a ales-o la duel chiar pe Giulia, cea alături de care a trăit clipe grele în pădure, până ca aceștia să intre în Fermă.

Fermierul-șef Augustin Viziru a trebuit să aleagă duelistul săptămânii. Chiar dacă alegerea lui nu a fost o surpriză pentru nimeni, un alt moment a stârnit în casă un adevărat uragan.

Viziru l-a ales pe Gabriel Toader să meargă la duel, iar acesta și-a ales ca partener de întreceri pe nimeni alta decât pe Giulia, cea cu care ar fi fost bun prieten în echipa bandiților. Iată cum și-a argumentat alegerea.

“În momentul în care vii cu fratele tău la masă și încerci să scapi de fratele tău pe drum… nu prea mai e frăție. (…) Ori mergem cap-coadă, ori ne rupem la jumate. Eu nu pot să o accept. Fără supărare”, a spus Toader.

El a mai adăugat că a rămas dezamăgit de comportamentul Giuliei, care nu și-a recunoscut greșelile făcute în perioada când cei doi au fost fermieri- șefi.  Reacția Giuliei s-a lăsat cu lacrimi și suspine.

“Nu îmi vine să cred că ai făcut asta. De ce să mă alegi pe mine? Eu nu i-aș fi făcut niciodată asta lui Gabi, mai ales că am trecut prin atâtea împreună” , a declarat Giulia printre lacrimi.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close