Clik Aici!
ŞtiriStiri Externe

Greta Thunberg, Atacată Dur De Jeremy Clarkson, Fostul Realizator ”Top Gear”: ”Fii Fată Cuminte și ține-ți Gura!”

De
Adrian Ilie,

Clarkson preia de acum celebrul ”How dare you?” al lui Thunberg, pe care îl întoarce cu o serie de argumente împotriva activistei de mediu.

”Cum îndrăznim? Nu. Cum îndrăznești tu să navighezi pe un yaht din fibră de carbon pe care nu l-ai construit tu, care a costat 15.000.000 de lire, bani pe care nu i-ai câștigat tu și care are și un motor de rezervă pe motorină pe care nu l-ai pomenit?”, a scris Clarkson referindu-se la călătoria ”cu emisii zero de carbon” pe care Thunberg a făcut-o către America.

Fostul realizator TV îi amintește suedezei că beneficiază din plin de realizările tehnologice ale adulților pe care ea îi blamează.

”Fă o pauză pentru o clipă să te gândești cât de bine dormi noaptea știind că adulții construiesc și utilizează avioanele de vânătoare construite în Suedia. Ca te țină pe tine în siguranță. Noi ți-am dat telefoane mobile și laptop și internet. Noi am creat rețelele de socializare pe care le folosești în fiecare zi și noi conducem băncile care plătesc pentru astea. Deci cum îndrăznești să ne ții morală, obrăznicătură răsfățată?”, i-a transmis britanicul.

Alertă meteo: România, lovită de un val de aer polar! Schimbări bruște de temperatură

Recomandări

Alertă meteo: România, lovită de un val de aer polar! Schimbări bruște de temperatură

Acesta a vituperat și împotriva părinților Gretei Thunberg pe care îi vede vinovați pentru comportamentul fiicei lor.

”Da, ești o răsfățată pentru că atunci când le-ai spus părinților să nu mai folosească avioanele și să renunțe la carne, nu s-au comportat ca niște părinți normali și să te ignore (…) Ce ar fi trebuit să facă este să îți arate că viața este tragică. Unii oameni se nasc inteligenți, alții se nasc proști. Unii sunt frumoși, alții nu. Unii au părinți bogați care le oferă totul mai puțin dragoste. Alții au părinți săraci care nu au nimic de oferit în afară de dragoste (…) Așa funcționează lumea și așa a fost dintotdeauna și dând cu pumnii în masă nu o să schimbi nimic”, a continuat Clarkson.

El nu contestă încălzirea globală și nu exclude ca omul să fie una dintre cauze. ”Ceva trebuie făcută în privința asta. Ce zici de ideea asta? Să te întorci la școală și să înveți bine la cursurile de știință pentru că tot știința va rezolva problema în cele din urmă (…) Mii de oameni pe care ai avut îndrăzneala să-i învinovățești încearcă să facă exact ce vrei tu. Așa că fii fată cuminte, ține-ți gura și lasă-i să-și facă treaba. Și nu, nu poți vii acasă după ora 10. Și nu poți ieși afară cu o fustă atât de scurtă”, a încheiat Jeremy Clarkson.

Citeşte şi:

Greta Thunberg, discurs înflăcărat în fața liderilor lumii, la summitul ONU pentru climă. „Mi-ați furat visele și copilăria”

Donald Trump, acuzat că a ironizat-o pe Greta Thunberg, tânăra care a ținut un discurs înflăcărat la summitul ONU pentru climă

Portarul român care a șocat prin dimensiuni! Cum arată de la gât în jos. ZGUDUITOR ce i s-a întâmplat: "A fost o adevărată lovitură. S-a rupt ceva în mine, am..."

GSP.RO

Portarul român care a șocat prin dimensiuni! Cum arată de la gât în jos. ZGUDUITOR ce i s-a întâmplat: “A fost o adevărată lovitură. S-a rupt ceva în mine, am…”


Horoscop 2 octombrie. Gânduri negre pentru o zodie

HOROSCOP

Horoscop 2 octombrie. Gânduri negre pentru o zodie

Urmărește cel mai nou VIDEO

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close