Clik Aici!
EvenimentKuweitMAErepatriereromâni

Grup de români repatriat din Kuweit. Teama de pandemie îi aduce acasă

Repatrierea a fost rezultatul unei acțiuni comune a ministerelor Afacerilor Externe, Transporturilor și Afacerilor Interne.

Cu aceeași cursă aeriană cu care s-au întors cetățenii români au mai călătorit și 18 cetățeni sârbi, 7 cetățeni bulgari, 7 cetățeni ucraineni și 2 cetățeni din Republica Azerbaidjan, respectiv Muntenegru, care și-au continuat călătoria de la București către statele de domiciliu/reședință.

„MAE face apel la cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate de a respecta cu strictețe recomandările autorităților din aceste state și subliniază că deplasările către România trebuie complet evitate în această perioadă. Toate aceste deplasări sunt tot mai mult afectate de restricțiile impuse de statele de tranzit, care determină ca posibilitățile de asistență din partea autorităților române să se reducă în mod considerabil, din ce în ce mai mult, și pot constitui un factor suplimentar de propagare a infecției cu COVID-19, punând astfel în pericol siguranța cetățenilor români în cauză și a celor de acasă”, se arată în comunicatul de presă al MAE.

Hits: 4

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close