Clik Aici!
ayahuascabanifiicaGelu OlteanjudecataJustitie

Happy End în dosarul Ayahuasca. Gelu Oltean, pus la zid. Nu mai are nicio șansă

Într-o sentință emisă recent de Judecătoria Cluj-Napoca se arată că Gelu Oltean, devenit celebru din cauza dosarului Ayahuasca, este obligat să plătească pensie de întreținere către fiica sa, scrie Ziardecluj.

Conform sentinței, pensia trebuie plătită până ce fiica sa, Vanessa, va împlini vârsta de 26 de ani.

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantă. Obligă pârâtul la plata în favoarea reclamantei a pensiei de întreţinere în cuantum de 1/4 din venitul net lunar realizat, începând cu data înregistrării cererii de chemare în judecată – 02.05.2018 – şi până la finalizarea studiilor reclamantei, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 ani.

Obligă pârâtul la plata în favoarea reclamantei a sumei de 4760 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, se arată în soluția dată de Judecătoria Cluj-Napoca.

Reamintim că Gelu Oltean și Thomas Lishman sunt trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de: constituire a unui grup infracțional organizat, punerea la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unui local pentru consumul ilicit de droguri, desfășurarea de operațiuni privind circulația drogurilor de mare risc fără drept, trafic de droguri de mare risc fără drept, introducere în țară de droguri de mare risc, fără drept, trafic de produse sau substanțe toxice, efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse despre care trebuia sau putea să prevadă că sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Hits: 5

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close