Clik Aici!
Politica

Horoscop 13 August 2019. Fecioarele Trebuie Să îi Protejeze Pe Cei Dragi

Horoscop 13 august 2019 – Berbec:

S-ar putea să te surprindă anumite situații, dar dacă vei rămâne concentrat pe ceea ce contează pentru tine și pe echilibrul de care ai nevoie, toate vor trece.

Horoscop 13 august 2019 – Taur:

Poate că nu vei avea cine știe ce chef de treabă, dar ți-ar prinde bine să te relaxezi, să îți petreci timpul cu cine ți-e drag și să îți regăsești vitalitatea.

Horoscop 13 august 2019 – Gemeni:

Ritmul acestei zile poate fi prea lent pentru gusturile tale, dar chiar dacă încerci să forțezi nu vei obține cine știe ce realizări.

Horoscop 13 august 2019 – Rac:

O oarecare pasivitate e bună, din când în când, mai ales că îți permite să selectezi activitățile în care vrei să te implici și pe cele pe care ai prefera să le amâni.

Horoscop 13 august 2019 – Leu:

Poate că aveai planuri de mărețe pentru astăzi, dar ziua nu încurajează activitățile dinamice sau volumul de muncă prea mare. Starea de sănătate ar trebui să conteze și ea.

Horoscop 13 august 2019 – Fecioară:

Ar fi bine să îi protejezi pe cei dragi, atât cât poți, chiar și față de propriile porniri negative. Oricât de mare ți s-ar părea efortul, rezultatele îți vor fi pe plac.

Horoscop 13 august 2019 – Balanță:

Ar fi o idee foarte bună să te ocupi de casă și să lași activitățile ample pentru altă zi. Și dacă nu ai tragere de inimă nici pentru treburile gospodărești, nu ai de ce să te forțezi.

Horoscop 13 august 2019 – Scorpion:

Ar fi bine să taci mai mult decât de obicei sau să îți măsori cu atenție cuvintele, ca să nu îți creezi singur probleme, exprimând tot ce îți trece prin cap.

Horoscop 13 august 2019 – Săgetător:

Ești interesat de partea practică din orice situație pe care o trăiești și îți face bine acest lucru. Să fii cu picioarele pe pământ îți prinde bine.

Horoscop 13 august 2019 – Capricorn:

Te ocupi de propria persoană și te vei bucura de această decizie pentru că aveai nevoie de asta. Este important să îți protejezi echilibrul și să nu încurajezi pesimismul.

Horoscop 13 august 2019 – Vărsător:

Este o zi pe care ar fi bine să o petreci în liniște, departe de orice sursă de stres, atât cât este posibil. Îți va fi util să îți liniștești nervii și să uiți de nemulțumiri.

Horoscop 13 august 2019 – Pești:

Privești cu îngrijorare spre cercul de prieteni, de acolo pot veni bucurii, dar și supărări, poate la fel de mari. Deocamdată, nu ai motive de agitație.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 10 – 16 august 2019. Mercur va intra în zodia Leului. Lună Plină în Vărsător | VIDEO URANISSIMA

Simona Halep e îndrăgostită nebunește! Gestul din SUA făcut pentru iubitul ei, pare să treacă cu greu peste zilele în care acesta nu e alături de ea

GSP.RO

Simona Halep e îndrăgostită nebunește! Gestul din SUA făcut pentru iubitul ei, pare să treacă cu greu peste zilele în care acesta nu e alături de ea


Cu o singură poză a arătat toată durerea din sufletul ei. Lidia Buble nu a scris nimic, dar toți au înțeles mesajul și e foarte trist

Unica.ro

Cu o singură poză a arătat toată durerea din sufletul ei. Lidia Buble nu a scris nimic, dar toți au înțeles mesajul și e foarte trist


Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc! Au divorțat în secret după 3 ani de nuntă și 9 de relație... Nașii lor sunt Andra și Măruță!

Viva.ro

Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc! Au divorțat în secret după 3 ani de nuntă și 9 de relație… Nașii lor sunt Andra și Măruță!

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 15

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close