Clik Aici!
Politica

Horoscop 14 iulie 2019. Racii ar vrea să uite de probleme, dar umbrele din relația de cuplu refuză să dispară și nu îi dau pace

Horoscop 14 iulie 2019 – Berbec:

Pot să apară unele complicații în familie, pe care să nu mai vrei să le rezolvi prin dialog ci prin impunerea unor soluții, de care te îndoiești și tu.

Horoscop 14 iulie 2019 – Taur:

Problemele din anturaj se accentuează, dincolo de nivelul pe care îl poți ignora. Va trebui să te implici cu sinceritate, dar fără să impui o soluție anume.

Horoscop 14 iulie 2019 – Gemeni:

Ies la iveală multe temeri, cele mai multe fiind cele legate de lipsurile cu care te-ai putea confrunta. Este necesar să le înfrunți, cu explicații logice și raționale.

Horoscop 14 iulie 2019 – Rac:

Ai vrea să uiți de probleme, dar umbrele din relația de cuplu refuză să dispară și nu îți dau pace. Ai avea nevoie de un sfat care să vină de la cineva cu experiențe similare.

Horoscop 14 iulie 2019 – Leu:

Sunt destule complicații la muncă și în legătură cu starea ta de sănătate. Nu e nevoie să le înmulțești prin gesturi care nu țin cont de sensibilitatea celor cu care interacționezi.

Horoscop 14 iulie 2019 – Fecioară:

Ziua vine cu puține momente mai senine, iar cele întunecate te pot provoca să reacționezi dur, fără să conteze față de cine faci acest lucru.

Horoscop 14 iulie 2019 – Balanță:

Sunt probleme în familie, provenite și din planurile tale de evoluție profesională. E nevoie de răbdare, dar și de multă bunăvoință, ca să ajungi la o înțelegere cu apropiații.

Horoscop 14 iulie 2019 – Scorpion:

Cei din anturajul apropiat îți fac probleme, lasă situațiile nelămurite cu zilele, comunică puțin sau deloc. Știi ce ai de făcut și mai știi și că soluțiile nu pot fi construite prin exagerări.

Horoscop 14 iulie 2019 – Săgetător:

Vitalitatea s-ar putea să nu mai fie la cote înalte, dar nu este un motiv de îngrijorare. Vei reveni la tonusul obișnuit în a doua parte a zilei.

Horoscop 14 iulie 2019 – Capricorn:

Ai multe de învățat despre viață, relații și echilibrul de care fiecare are nevoie. Poate îți imaginezi că altcineva ar trebui să îl creeze pentru tine, dar nu e așa.

Horoscop 14 iulie 2019 – Vărsător:

Sunt posibile conflicte interioare acute din cauza muncii, a beneficiilor pe care le obții de pe urma eforturilor depuse. Există soluții, dar trebuie să le cauți.

Horoscop 14 iulie 2019 – Pești:

Te pot cuprinde gânduri negre legate de relația cu cei dragi, dar și nemulțumiri pe care nu ți le poți explica în vreun fel. Este un moment delicat, în care e nevoie de mult bun simț.

Citește și previziunile UranieiHits: 12

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close