Clik Aici!
Politica

Horoscop 15 iulie 2019. O persoană dragă are un mesaj pentru Fecioare

Horoscop 15 iulie 2019 – Berbec:

S-ar putea să nu fie chiar atât de simplu, pe cât credeai, să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus pentru astăzi sau pentru viitorul apropiat.

Horoscop 15 iulie 2019 – Taur:

Revii cu picioarele pe pământ, deși nu te îndepărtasei prea mult. Ai impresia că se confirmă cele mai negre temeri legate de un apropiat, dar situația nu e chiar așa cum pare.

Horoscop 15 iulie 2019 – Gemeni:

S-ar putea să te confrunți cu obstacole mai puțin obișnuite, să fie nevoie de o mobilizare reală ca să îți poți păstra, măcar parțial, o dispoziție constructivă.

Horoscop 15 iulie 2019 – Rac:

Ai ceva de învățat din situațiile supărătoare ale zilei de astăzi, mai ales cele care au legătură cu partenerul de cuplu sau alți parteneri, la fel de importanți.

Horoscop 15 iulie 2019 – Leu:

Ceva nu e cum trebuie la muncă, poate și din cauza unei devitalizări care nu îți convine deloc. E nevoie de un efort, ca să îți reorganizezi prioritățile.

Horoscop 15 iulie 2019 – Fecioară:

O persoană dragă are un mesaj important pentru tine, dar l-ai putea pierde, doar pentru că nu îți spune ceea ce ai vrea să auzi.

Horoscop 15 iulie 2019 – Balanță:

O discuție aparent obișnuită, cu partenerul de cuplu, de exemplu, poate deveni o sursă neobișnuit de generoasă de informații pentru tine.

Horoscop 15 iulie 2019 – Scorpion:

Primești lecții de viață de la cei din anturaj și chiar dacă nu le înțelegi, bine ar fi să nu le respingi, zicând că tu le știi, deja, pe toate.

Horoscop 15 iulie 2019 – Săgetător:

Există posibilitatea să ajungi la o concluzie amară, dar utilă, în această etapă, despre felul în care te ocupi de cei dragi, de exemplu de educația copiilor.

Horoscop 15 iulie 2019 – Capricorn:

Cine te iubește, are grijă de tine, dar nu întotdeauna în sensul dorit de tine. Și astăzi ai putea avea o surpriză de acest fel, de la cineva din familie.

Horoscop 15 iulie 2019 – Vărsător:

Ai tendința de a minimaliza valoarea și calitățile celor din anturajul apropiat. Ai impresia că te poți izola de cei cu care nu ești de acord, doar din acest motiv.

Horoscop 15 iulie 2019 – Pești:

Există o fărâmă de adevăr în temerile tale legate de bani, dar nu e suficientă cât să o transformi în sperietoare și să îți înnegurezi singur ziua.

Citește și previziunile UranieiHits: 14

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close