Clik Aici!
Politica

Horoscop 15 iunie 2019. Scorpionii caută noi surse de venituri

Horoscop 16 iunie 2019Berbec:

Vei avea ocazia să trăiești mici bucurii amânate zilele trecute, din motive pe care acum nu le mai înțelegi. Este o zi luminoasă, care te poate ajuta să te revigorezi.

Horoscop 16 iunie 2019Taur:

Ai șansa unei reveniri pe mai multe planuri și nici nu trebuie să faci ceva special pentru asta. E suficient să fii puțin mai deschis față de cei din jur.

Horoscop 16 iunie 2019Gemeni:

Este o zi care ți se potrivește și asta te va surprinde plăcut pentru că îți aduce exact acel moment de detașare de care ai nevoie acum.

Horoscop 16 iunie 2019Rac:

Poate că nu îți vor fi pe plac toate, dar nici nu va conta pentru că ziua aduce ocazii frumoase de a te apropia de oameni pe care îi admiri sau față de care ai un respect deosebit.

Horoscop 16 iunie 2019Leu:

Cei din jur ți se par mai simpatici astăzi și mai ușor de abordat, așa că s-ar putea să îți colorezi singur ziua în tonuri frumoase, care vor aduce bucurie tuturor.

Horoscop 16 iunie 2019Fecioară:

Te vei bucura de compania celor apropiați și după ce te vei odihni suficient, vei deveni mai atent și la ceea ce ai putea învăța de la aceștia.

Horoscop 16 iunie 2019Balanță:

Ai parte de o zi frumoasă, din care nu vor lipsi unele momente care nu îți vor fi pe plac, dar vei fi suficient de inspirat cât să le ignori și acestea să treacă fără să lase urme.

Horoscop 16 iunie 2019Scorpion:

Te orientezi spre găsirea unor noi surse de venit, deocamdată doar la nivel de dorință. Va veni și momentul concretizării, dar nu fără eforturi deosebite din partea ta.

Horoscop 16 iunie 2019Săgetător:

Ești în elementul tău, ceea ce poate însemna că vei fi suficient de generos încât să împarți buna ta dispoziție, și nu numai, cu toți cei din jur.

Horoscop 16 iunie 2019Capricorn:

Cerul tău e mai senin astăzi, dar vei reuși să aduci înapoi norii negri, dacă vei insista cu stilul tensionat de a discuta cu cei din familie.

Horoscop 16 iunie 2019Vărsător:

Ești înconjurat de prieteni și deși ți-ai dorit asta mai mult timp, parcă ceva nu e bine, îți lipsește ceva. Ar fi bine să uiți orice fel de nemulțumire, ca să te bucuri de situația din prezent.

Horoscop 16 iunie 2019Pești:

S-ar putea să faci parte dintr-un grup care te plasează în centrul său, să fii admirat, apreciat și poate chiar lăudat. Micile umbre, pe ici pe colo, nu sunt importante.

Citește și previziunile Uraniei

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.Hits: 18

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close