Clik Aici!
Politica

Horoscop 2 iulie 2019. Gemenii revin la sentimente mai bune față de anumite persoane

Horoscop 2 iulie 2019 – Berbec:

Este o zi care îți oferă ocazia de a reveni la o vitalitate mai bună, la preocupări care te inspiră să te apropii de ce e frumos și bun în viața ta.

Horoscop 2 iulie 2019 – Taur:

Este posibil să te frământe gânduri fel de fel, treci de la încântarea că îți este recunoscută autoritatea în familie la dorința de a beneficia de acest lucru tot timpul.

Horoscop 2 iulie 2019 – Gemeni:

Revii la gânduri mai bune în legătură cu anumite persoane din anturajul apropiat. Ai șansa de a găsi soluții mai simple și mai inteligente pentru unele probleme.

Horoscop 2 iulie 2019 – Rac:

Este important să temperezi dorința de a obține anumite privilegii, fără muncă. Poate că îți va merge un timp, dar pierderile pot depăși satisfacția de moment.

Horoscop 2 iulie 2019 – Leu:

Iese soarele și pe strada ta, într-un moment în care credeai că situațiile refuză să evolueze așa cum dorești tu. Poate că va fi la fel și de acum înainte, dar tu vei fi optimist și energic.

Horoscop 2 iulie 2019 – Fecioară:

S-ar putea să sesizezi că situațiile pe care le urmărești cu atenție nu mai pot fi controlate sau că e nevoie de eforturi mai mari pentru asta.

Horoscop 2 iulie 2019 – Balanță:

Ai șansa de a întâlni oameni care te vor inspira cu energia lor debordantă și cu optimismul cu care privesc viața. Vei spune că exact asta căutai.

Horoscop 2 iulie 2019 – Scorpion:

Începe o perioadă cu realizări pe plan profesional, dar și cu turbulențe destul de importante. De tine depinde cum anume vei depăși fiecare etapă.

Horoscop 2 iulie 2019 – Săgetător:

Te poate cuprinde dorul de ducă, mai mult decât de obicei sau cauți să progresezi pe plan profesional, pe căi legale, prin metode recunoscute.

Horoscop 2 iulie 2019 – Capricorn:

Tentația va îmbrăca, în perioada următoare, straiele cu care te păcălește cel mai ușor, ispitindu-te să încerci să preiei controlul asupra unor resurse și relații.

Horoscop 2 iulie 2019 – Vărsător:

Începe un fel de război în cuplu, deși situația e bună și nici nu îți trecea prin cap așa ceva. Vei reuși să temperezi aceste tendințe, dacă vei gândi înainte de a vorbi.

Horoscop 2 iulie 2019 – Pești:

Munca devine centrul preocupărilor tale și pentru că lucrurile merg bine și obții rezultate, dar și pentru că nu prea ai încotro, având în vedere că îți ocupă din ce în ce mai mult timp.

Citește și previziunile Uraniei

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.Hits: 36

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close