Clik Aici!
Politica

Horoscop 22 Iulie 2019. O Zi Cu Emoții Intense Pentru Raci

Horoscop 22 iulie 2019Berbec:

Este o zi dinamică, dar există riscul să folosești acest dinamism pentru a repara anumite situații într-un sens greșit, din cauza emoțiilor negative care te motivează.

Horoscop 22 iulie 2019Taur:

Poate că nu va fi ușor să faci față agitației din jur și vei fi tentat să faci același lucru. Este bine să apelezi la partea răbdătoare a firii tale, ca să vezi mai bine ce e de făcut.

Horoscop 22 iulie 2019Gemeni:

Ar fi bine să faci o evaluare mai bună a situației tale, în general, dar nu astăzi. Puțin mai multă modestie nu ar strica, ba te-ar ajuta să faci alegeri mai inteligente.

Horoscop 22 iulie 2019Rac:

Este o zi cu emoții intense, dar predominant negative. Ai nevoie de un efort sincer ca să dai un alt sens, unul constructiv, situațiilor care nu îți sunt pe plac.

Horoscop 22 iulie 2019Leu:

Treci de la delăsare la delăsare la dorință de acțiune într-un timp foarte scurt și asta te poate obosi mai mult decât ai putea crede. O dozare mai bună a efortului ar fi potrivită.

Horoscop 22 iulie 2019Fecioară:

Se anunță destule neplăceri, dar sunt mai mult senzații de moment care vot trece fără să lase urme. Asta numai dacă nu insiști tu să le faci să devină convingeri.

Horoscop 22 iulie 2019Balanță:

Poți ajunge la rezultatele dorite astăzi, mai ales că îți dorești foarte mult, dar ar fi bine să fii atent și la ceea de își doresc cei cu care colaborezi.

Horoscop 22 iulie 2019Scorpion:

Dispui de prea multă energie și poți ajunge la o suprasolicitare psihică, tot gândind în fel și chip cum să ajungi la realizarea unor dorințe.

Horoscop 22 iulie 2019Săgetător:

Ai parte de o zi care te poate ajuta să duci la îndeplinire cele mai urgente treburi. Obstacolele nu vor lipsi, dar nu vor fi ieșite din comun.

Horoscop 22 iulie 2019Capricorn:

Este important să lași în urmă dispoziția războinică și să accepți ideea de a coopera cu cei din familie, înainte de a începe discuțiile cu aceștia.

Horoscop 22 iulie 2019Vărsător:

Te bucuri de aprecierea unor persoane din anturaj și asta nu poate decât să te bucure. Compania plăcută nu va alunga, însă, gândurile negre.

Horoscop 22 iulie 2019Pești:

Treci de la un ritm ceva mai lent la o dinamizare care îți va face bine. Când nu știi cum să abordezi o anumită situație problematică, este suficient să apelezi la bunul tău simț.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 20 – 26 iulie 2019

Hits: 15

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close