Clik Aici!
Politica

Horoscop 23 August 2019. Racii Au Parte De O Perioadă Cu Multe Deplasări

Horoscop 23 august – Berbec:
Astăzi treci la o nouă etapă, în care munca va deveni mai importantă, iar starea de sănătate și confortul vieții de zi cu zi vor fi prioritare.

Horoscop 23 august – Taur:
Sfera sentimentală trece printr-o schimbare, nici bună, nici rea. Va trebui să acorzi mai multă atenție celor dragi, dar nu ca până acum ci cu sinceritate și implicare reală.

Horoscop 23 august – Gemeni:
Tot ce este legat de casă și de familie trece în centrul preocupărilor tale, dar asta înseamnă și o legătură mai strânsă cu propriul trecut, cu care ar trebui să te împaci.

Horoscop 23 august – Rac:
Intri într-o perioadă în care vei face mai multe deplasări, vei culege și fructifica mai ușor informațiile, iar întâlnirile vor deveni mai profitabile.

Horoscop 23 august – Leu:
Partea practică a vieții tale devine din ce în ce mai solicitantă și nu poți face mare lucru pentru a schimba situația. Este necesar să te adaptezi.

Horoscop 23 august – Fecioară:
Pentru tine începe o perioadă mai bună, pe toate planurile, inclusiv pentru sănătate și evoluția profesională. Ai motive să fii optimist, iar acestea vor deveni mai evidente.

Horoscop 23 august – Balanță:
Este posibil să ți se pară supărător faptul că anumiți apropiați vor prelua controlul asupra unora dintre situațiile problematice. Poate că chiar vor să le resolve.

Horoscop 23 august – Scorpion:
Cercul de prieteni te solicită din ce în ce mai mult, dar vei fi nevoit să te implici mai mult, ca să puteți construi ceva împreună, așa cum ați stabilit.

Horoscop 23 august – Săgetător:
Locul și rolul tău în cadrul unui grup sunt pe cale să se schimbe, dar cu condiția să depui eforturile necesare, ca să te asiguri că schimbarea va fi una bună.

Horoscop 23 august – Capricorn:
Vei avea ocazia să studiezi mai mult, să dai examene importante, să călătorești sau să contactezi persoane care te-ar putea ajuta să progresezi profesional.

Horoscop 23 august – Vărsător:
Este necesar să te ocupi mai mult de economii, de administrarea unor sume de bani sau a unor bunuri. Chiar dacă nu îți face prea mare plăcere, rezultatele te vor mulțumi.

Horoscop 23 august – Pești:
Relația de cuplu va deveni principala ta preocupare, cu bune și cu rele. Este bine să investești mai multă atenție și să fii disponibil pentru partenerul tău.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 17 – 23 august 2019. Marte, Venus și Soarele vor intra în zodia Fecioarei | VIDEO URANISSIMA

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO

GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 29

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close