Clik Aici!
Politica

Horoscop 24 Iulie 2019. Balanțele Intră în Conflict Cu Partenerii Apropiați

Horoscop 24 iulie 2019 – Berbec:

Este o zi care îți poate lăsa un gust amar, mai ales dacă nu vei reuși să accepți sugestiile pozitive care vor veni de la cei dragi. Degeaba vin, dacă nu are cine să le asculte.

Horoscop 24 iulie 2019 – Taur:

Poți privi ziua de astăzi ca pe o povară pe care o duce pe umeri doar pentru că te-ai obișnuit cu ea. Este povara grijilor inutile, care îți înnegurează viziunea despre viitor.

Horoscop 24 iulie 2019 – Gemeni:

Te consideri blocat, limitat și asta te poate determina să vorbești mai mult decât trebuie. Ar fi bine să faci un exercițiu de profunzime și să te pui și în pielea altora.

Horoscop 24 iulie 2019 – Rac:

Pot să iasă la lumină multe adversități, inclusiv de la partenerii de încredere, dar nu ai de ce să le dai mai multă importanță decât merită, doar pentru că te supără.

Horoscop 24 iulie 2019 – Leu:

S-ar putea să exagerezi anumite probleme, doar pentru că ești mai obosit sau puțin mai descurajat, decât de obicei. Știi foarte bine că în astfel de momente, nu e corect să tragi concluzii.

Horoscop 24 iulie 2019 – Fecioară:

Este o zi care poate duce la mai multe complicații decât cele cu care te confrunți în mod obișnuit. Ca să le eviți, va trebui să fii un exemplu de diplomație și de corectitudine.

Horoscop 24 iulie 2019 – Balanță:

Sunt posibile conflicte acute cu partenerii importanți, din motive reale, dar exagerate în acest moment. Bine ar fi să poți tempera pornirile războinice.

Horoscop 24 iulie 2019 – Scorpion:

Poate fi o zi dificilă în primul rând la serviciu, prin complicații în relațiile cu cei din acel mediu sau în planul sănătății, din cauza unor neglijențe mai vechi.

Horoscop 24 iulie 2019 – Săgetător:

Multe te vor nemulțumi astăzi, mai ales în relațiile cu cei dragi sau cu preocupările tale preferate. Cu toate acestea, vei avea și șansa de a alege să reacționezi frumos, elegant.

Horoscop 24 iulie 2019 – Capricorn:

Este alegerea ta, dacă vei continua războiul din familie sau vei face pace cu tine însuți și dorințele tale, cele care te împing la conflicte cu apropiații.

Horoscop 24 iulie 2019 – Vărsător:

Există riscul unor conflicte cu cei din anturajul apropiat pe teme care nu sunt noi. Nouă poate fi intoleranța ta față de opiniile diferite de ale tale.

Horoscop 24 iulie 2019 – Pești:

Ai nevoie de bani și ești dispus să faci eforturi pentru a-i obține, dar vezi tot acest mecanism ca pe o limitare prea mare a libertății tale.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 20 – 26 iulie 2019. Soarele va intra în zodia Leului | VIDEO URANISSIMA

Hits: 13

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close