Clik Aici!
Politica

Horoscop 24 iunie 2019. Leilor li se pot accentua unele dezamăgiri

Horoscop 24 iunie 2019 – Berbec:

Ai în față o zi care te ispitește să te lași în voia unor gânduri negre, să le permiți unor dezamăgiri, mai mult sau mai puțin reale, să devină mai mari decât ar merita să fie.

Horoscop 24 iunie 2019 – Taur:

Cele mai multe probleme vin de la îndoielile tale, la care nu ai vrut să renunți și acum încep să îți influențeze deciziile, simpatiile și antipatiile.

Horoscop 24 iunie 2019 – Gemeni:

Este important să fii rațional, dar să păstrezi și căldura sufletului, ca să nu ajungi la judecăți exagerate, lipsite de omenie.

Horoscop 24 iunie 2019 – Rac:

Există riscul să îți colorezi singur întregul viitor sau anumite planuri pe care le-ai făcut, în tonuri întunecate, din cauza unor temeri pe care nu le înțelegi nici tu prea bine.

Horoscop 24 iunie 2019 – Leu:

Poate fi o zi care să accentueze anumite dezamăgiri, dacă vei permite acest lucru. Deși nu îți stă în fire, vei fi atras de gândurile pesimiste.

Horoscop 24 iunie 2019 – Fecioară:

Ai de gând să exprimi tot ce te nemulțumește, ca soluție de avarie pentru a rezolva rapid cele mai importante probleme cu care te confrunți.

Horoscop 24 iunie 2019 – Balanță:

Munca te îngrijorează, deși știi și tu că nu îți folosește la nimic să întreții aceste gânduri triste. Este nevoie de sacrificii, dar și acestea trebuie făcute cu inima ușoară.

Horoscop 24 iunie 2019 – Scorpion:

Sunt posibile complicații legate de cei dragi, de nevoile și solicitările lor, pe care nu vrei să le onorezi. Dacă asta vei alege, toți cei implicați vor avea ceva de pierdut.

Horoscop 24 iunie 2019 – Săgetător:

Cauți liniștea, ai nevoie de echilibrul pe care numai o viață de familie echilibrată ți-l poate oferi. Sunt câțiva nori, deocamdată, pe cerul tău, dar vor trece așa cum au apărut.

Horoscop 24 iunie 2019 – Capricorn:

Un apropiat te-ar putea dezamăgi, cu sau fără voia lui, dar numai de tine depinde unde se va ajunge cu această problemă, cât de grave vor fi consecințele.

Horoscop 24 iunie 2019 – Vărsător:

Te poți trezi cu un refuz sau cu o pierdere, posibil chiar una financiară. Poate că ai avut așteptări prea mari și acum vezi realitatea.

Horoscop 24 iunie 2019 – Pești:

Ai mai multe surse de stres decât de obicei, ceea ce te poate descumpăni destul de mult. Nu e o noutate și nici nu e ceva care să îți depășească puterea de a le face față.

Citește și previziunile Uraniei

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.Hits: 15

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close