Clik Aici!
Politica

Horoscop 28 iunie 2019. Sunt nori negri pe cerul vieții sentimentale ale Scorpionilor, dar nu e un motiv de îngrijorare

Horoscop 28 iunie 2019 – Berbec:

Există riscul să judeci greșit anumite situații, inclusiv pe cele de care îți amintești acum. Ar fi bine să fii echilibrat, indiferent de situație, chiar dacă nu e ușor.

Horoscop 28 iunie 2019 – Taur:

Multe dintre impresiile, pe care le culegi astăzi cu mare hărnicie, sunt false și pot provoca probleme majore în relațiile importante și nu numai.

Horoscop 28 iunie 2019 – Gemeni:

Ar fi bine să îți temperezi setea de informații de orice fel și să te concentrezi pe ceva anume, ca să eviți un consum inutil care va duce la alte complicații nedorite.

Horoscop 28 iunie 2019 – Rac:

Gândurile negre pot deveni adevărate umbre care îți vor întuneca prezentul și te pot îndemna să îți vezi și viitorul în tonuri sumbre.

Horoscop 28 iunie 2019 – Leu:

Te atrage tot ce este ascuns, secret sau încărcat de mister. Problema e că vei fi tentat să rămâi la un nivel superficial, iar asta echivalează cu o nouă păcăleală.

Horoscop 28 iunie 2019 – Fecioară:

Poate fi ziua în care să se descarce tensiunile acumulate în cuplu sau alte relații importante. Mai sunt și momente de acest fel, dar contează ce rămâne în urma lor.

Horoscop 28 iunie 2019 – Balanță:

Va trebui să alegi între a continua lupta cu tine, pe motiv că munca nu îți convine deloc sau a te achita onorabil de responsabilitățile pe care ți le-ai asumat.

Horoscop 28 iunie 2019 – Scorpion:

Sunt nori negri pe cerul vieții tale sentimentale, dar nu e un motiv de îngrijorare. Pot fi temeri, îndoieli, atracții nepotrivite pe care le evaluezi corect.

Horoscop 28 iunie 2019 – Săgetător:

Există o parte mai puțin luminoasă a vieții de familie, care te întristează, dar nu ai de ce să te lași cucerit de această stare, ca să poți îndrepta situația.

Horoscop 28 iunie 2019 – Capricorn:

Supărările pe care le asociezi cu cei din anturajul apropiat pot deveni un pretext ca să iei decizii reprobabile, de care și tu te îndoiești.

Horoscop 28 iunie 2019 – Vărsător:

Partea financiară este un adevărat stres, dar cele mai multe dintre motivele pe care le invoci sunt imaginare, rod al evaluării greșite ale calităților sau meritelor proprii.

Horoscop 28 iunie 2019 – Pești:

Este posibil să te lași cucerit de gânduri negre în legătură cu viața ta sentimentală sau cu solicitările pe care ți le adresează cei dragi, deși intuiești că nu îți folosește la nimic.

Citește și previziunile UranieiHits: 14

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close