Clik Aici!
Politica

Horoscop 3 August 2019. Peștii Ar Putea Intra în Conflict Cu Partenerii

Horoscop 3 august 2019 – Berbec

Este o zi complicată, multe dintre situațiile pe care le considerai clare se vor dovedi mult mai complexe. Este nevoie de răbdare și de multă bunăvoință, mai ales față de apropiați.

Horoscop 3 august 2019 – Taur

Este important să ții cont de părerile celor din jur, indiferent că ai mai făcut asta până acum sau nu. Ai putea avea surprize plăcute, auzind idei diferite de-ale tale.

Horoscop 3 august 2019 – Gemeni

Poți considera această zi ca pe un interval foarte bun pentru odihnă, deconectare de la problemele zilnice, tocmai ca să le poți vedea cu alți ochi și înțelege altfel.

Horoscop 3 august 2019 – Rac

Există pericolul de a strica relații importante, deși convingerea ta va fi că faci un lucru bun. Calmul și răbdarea adevărate, nu mimate, îți pot fi de ajutor.

Horoscop 3 august 2019 – Leu

Ar fi de dorit să ajungi să accepți nu numai ideea că și ceilalți pot avea dreptate, dar și pe aceea că tu te-ai putea înșela și ai avea ceva de învățat în anumite situații.

Horoscop 3 august 2019 – Fecioară

Există un pericol la adresa stabilității relațiilor de parteneriat, în special cea de cuplu. Vorbele trebuie măsurate, iar gesturile ar trebuie să fie temperate.

Horoscop 3 august 2019 – Balanță

Poate ar fi mai bine să te ocupi cu treburi serioase și să eviți pierderea timpului, chiar și în compania unor persoane agreabile.

Horoscop 3 august 2019 – Scorpion

Ai putea să îi superi chiar pe cei de care îți pasă cel mai mult, mai mult fără să vrei. Problema e, că în lipsa unor explicații, aceștia pot crede altceva.

Horoscop 3 august 2019 – Săgetător

Este posibil să pierzi un capital de imagine pentru care ai muncit mult, doar pentru că ai impresia că trebuie să ieși în frunte, să îți protejezi poziția.

Horoscop 3 august 2019 – Capricorn

Ar fi bine să abordezi cu prudență deplasările, întâlnirile și mai ales discuțiile cu cei din anturajul apropiat. Ar fi păcat să pierzi relații frumoase din cauza unor neînțelegeri.

Horoscop 3 august 2019 – Vărsător

Poate că ai impresia că poți face orice pentru a obține anumite sume de bani, cu cât mai puțin efort. Așa o fi, dar va exista un preț care nu o să-ți convină.

Horoscop 3 august 2019 – Pești

Există riscul unor confruntări cu partenerii de cursă lungă, cu excepția celui de cuplu care te poate ajuta să eviți eventualele complicații în alte relații importante.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 3 – 9 august 2019. Perioadă lipsită de evenimente astrologice semnificative | VIDEO URANISSIMA

Halep, noi ipostaze tandre cu iubitul. Unde a fost surprinsa Simona

GSP.RO

Halep, noi ipostaze tandre cu iubitul. Unde a fost surprinsa Simona


Vesti proaste de la IML. Din pacate, rezultatul ADN confirma cea mai sumbra teorie

Unica.ro

Vesti proaste de la IML. Din pacate, rezultatul ADN confirma cea mai sumbra teorie


Cutremurător! Cui aparțin oasele găsite în curtea monstrului din Caracal! INML a făcut totul public! Fiica lui Dincă a dat primele declarații....

Viva.ro

Cutremurător! Cui aparțin oasele găsite în curtea monstrului din Caracal! INML a făcut totul public! Fiica lui Dincă a dat primele declarații….

Hits: 21

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close