Clik Aici!
Politica

Horoscop 3 iulie 2019. Balanțelor li se recunosc meritele


Horoscop 3 iulie 2019Berbec:

Ai posibilitatea de a reveni la sentimente mai bune în relația cu cei din familie și de a da uitării ceea ce vă desparte. Este suficient să vrei.

Horoscop 3 iulie 2019Taur:

Te întorci la atitudinea ta protectoare, care te prinde atât de bine, în relațiile cu cei din anturaj. Este un moment bun pentru a repara unele neajunsuri din aceste relații.

Horoscop 3 iulie 2019Gemeni:

Descoperi motive noi pentru a te interesa de resursele financiare. Banii încep să conteze nu prin ceea ce îți poți cumpăra ci prin ceea ce poți păstra, cu ajutorul lor.

Horoscop 3 iulie 2019Rac:

Te vei simți mai bine în propria piele, vei arăta mai bine și vei dori să te ocupi mai mult de propria persoană. Perioada următoare poate fi una de refacere pentru tine.

Horoscop 3 iulie 2019Leu:

Starea de sănătate dă semne de îndreptare, mai ales acolo unde sunt afecțiuni cronice. Dar nu e de ajuns, încât să se producă și mult dorita vindecare.

Horoscop 3 iulie 2019Fecioară:

Prietenii, rudele și alți apropiați încep să vină cu propuneri, idei, inițiative care au ca scop apropierea și strângerea relațiilor cu tine.

Horoscop 3 iulie 2019Balanță:

Te vei bucura de o imagine mai bună, pe oriunde ai trece, de recunoașterea unor merite și de susținerea unora dintre superiori, cei de care chiar aveai nevoie.

Horoscop 3 iulie 2019Scorpion:

Revii la sentimente pe care le credeai uitate, cu ajutorul unei persoane sau al unor situații care te trimit cu gândul departe, în trecut.

Horoscop 3 iulie 2019Săgetător:

Ești invitat să te ocupi de respectarea unor tradiții frumoase, la care ții și tu, dar și la acumularea unui capital care va fi de folos mai multor oameni.

Horoscop 3 iulie 2019Capricorn:

O rază de lumină, timidă și discretă, se arată în relația de cuplu și promite să înceapă un proces lung și greu de reparare a tot ce s-a stricat. De tine depinde rezultatul final.

Horoscop 3 iulie 2019Vărsător:

Munca începe să te atragă mai mult, din motive pe care altădată nu le luai în considerare. Poate că îți oferă un anumit confort și o siguranță pe care nu le poți obține altfel.

Horoscop 3 iulie 2019Pești:

Sfera sentimentală începe să redevină atractivă, se dinamizează și vei reuși, pe acest fond pozitiv, să îți redescoperi cele mai frumoase sentimente.

Citește și previziunile Uraniei

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.


Hits: 19

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close