Clik Aici!
Politica

Horoscop 4 iulie 2019. Taurii simt nevoia să ia o pauză

Horoscop 4 iulie 2019Berbec:

Poți obține rezultatele dorite în această zi, cu condiția să ai răbdare cu cei din familie și să ții cont de părerile lor care te pot surprinde.

Horoscop 4 iulie 2019Taur:

E mare aglomerație în jurul tău, poate și acasă e la fel, așa că simți nevoia să iei o pauză, ca să te poți concentra. Poți face acest lucru cu eleganță sau cu nervi.

Horoscop 4 iulie 2019Gemeni:

S-ar putea să ți se pară cam gălăgioși cei din anturajul apropiat și să vrei să te retragi, mai ales că nici nu îți convine ce se discută.

Horoscop 4 iulie 2019Rac:

Ai venit cu o idee la care țineai foarte mult, ai argumentat-o și acum, când vezi că nu este acceptată, te ispitesc gândurile negre legate de cei cu care dialoghezi.

Horoscop 4 iulie 2019Leu:

Ai acumulat deja destule restanțe la capitolul grijă față de propria persoană și ar fi păcat să continui așa. Munca este importantă, dar la fel de mult contează și odihna.

Horoscop 4 iulie 2019Fecioară:

Pot să apară tensiuni de unde nu te aștepți, de exemplu în cercul de prieteni sau de la rudele pe care le simpatizezi dintotdeauna.

Horoscop 4 iulie 2019Balanță:

E complicat, dar merită să faci un efort și să devii tu exemplul pozitiv pe care îl aștepți de la ceilalți. Este important pentru încrederea ta în sine.

Horoscop 4 iulie 2019Scorpion:

Ai vrut neapărat ceva, ai făcut multe eforturi pentru reușită și nu ți-a ieșit, iar acum cauți un țap ispășitor asupra căruia să arunci eșecul cu toată amărăciunea lui.

Horoscop 4 iulie 2019Săgetător:

Munca pe care o faci nu te reprezintă sau nu îți solicită cele mai frumoase calități, ceea ce echivalează cu un sentiment de inutilitate pe care nu îl poți anula prea ușor.

Horoscop 4 iulie 2019Capricorn:

Te crezi pregătit să faci orice pentru a intra în posesia unor sume de bani sau bunuri, cu pretextul că ai grijă de cei dragi, vrei să îi pui la adăpost de lipsuri.

Horoscop 4 iulie 2019Vărsător:

Sunt prea multe complicații în cuplu și din cauza lor nu mai vezi limpede viitorul acestei relații și nici pe cel al familiei proprii. Pești: Nesiguranța pe care ți-o provoacă anumite situații din viața unor apropiați nu ar trebui să te conducă la decizii radicale ci la o mobilizare pozitivă, ca să ai grijă de tine și de cei dragi.

Horoscop 4 iulie 2019Pești:

Nesiguranța pe care ți-o provoacă anumite situații din viața unor apropiați nu ar trebui să te conducă la decizii radicale ci la o mobilizare pozitivă, ca să ai grijă de tine și de cei dragi.

Citește și previziunile Uraniei

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.Hits: 18

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close