Clik Aici!
Politica

Horoscop 4 iulie 2019. Taurii simt nevoia să ia o pauză

Horoscop 4 iulie 2019Berbec:

Poți obține rezultatele dorite în această zi, cu condiția să ai răbdare cu cei din familie și să ții cont de părerile lor care te pot surprinde.

Horoscop 4 iulie 2019Taur:

E mare aglomerație în jurul tău, poate și acasă e la fel, așa că simți nevoia să iei o pauză, ca să te poți concentra. Poți face acest lucru cu eleganță sau cu nervi.

Horoscop 4 iulie 2019Gemeni:

S-ar putea să ți se pară cam gălăgioși cei din anturajul apropiat și să vrei să te retragi, mai ales că nici nu îți convine ce se discută.

Horoscop 4 iulie 2019Rac:

Ai venit cu o idee la care țineai foarte mult, ai argumentat-o și acum, când vezi că nu este acceptată, te ispitesc gândurile negre legate de cei cu care dialoghezi.

Horoscop 4 iulie 2019Leu:

Ai acumulat deja destule restanțe la capitolul grijă față de propria persoană și ar fi păcat să continui așa. Munca este importantă, dar la fel de mult contează și odihna.

Horoscop 4 iulie 2019Fecioară:

Pot să apară tensiuni de unde nu te aștepți, de exemplu în cercul de prieteni sau de la rudele pe care le simpatizezi dintotdeauna.

Horoscop 4 iulie 2019Balanță:

E complicat, dar merită să faci un efort și să devii tu exemplul pozitiv pe care îl aștepți de la ceilalți. Este important pentru încrederea ta în sine.

Horoscop 4 iulie 2019Scorpion:

Ai vrut neapărat ceva, ai făcut multe eforturi pentru reușită și nu ți-a ieșit, iar acum cauți un țap ispășitor asupra căruia să arunci eșecul cu toată amărăciunea lui.

Horoscop 4 iulie 2019Săgetător:

Munca pe care o faci nu te reprezintă sau nu îți solicită cele mai frumoase calități, ceea ce echivalează cu un sentiment de inutilitate pe care nu îl poți anula prea ușor.

Horoscop 4 iulie 2019Capricorn:

Te crezi pregătit să faci orice pentru a intra în posesia unor sume de bani sau bunuri, cu pretextul că ai grijă de cei dragi, vrei să îi pui la adăpost de lipsuri.

Horoscop 4 iulie 2019Vărsător:

Sunt prea multe complicații în cuplu și din cauza lor nu mai vezi limpede viitorul acestei relații și nici pe cel al familiei proprii. Pești: Nesiguranța pe care ți-o provoacă anumite situații din viața unor apropiați nu ar trebui să te conducă la decizii radicale ci la o mobilizare pozitivă, ca să ai grijă de tine și de cei dragi.

Horoscop 4 iulie 2019Pești:

Nesiguranța pe care ți-o provoacă anumite situații din viața unor apropiați nu ar trebui să te conducă la decizii radicale ci la o mobilizare pozitivă, ca să ai grijă de tine și de cei dragi.

Citește și previziunile Uraniei

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close